تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: اشکال در نصب برنامه پریمایر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض اشکال در نصب برنامه پریمایر

من می خواهم برنامه پریمایر را نصب کنم ولی این پیغام خطا می دهد
    runtime error
    the apliction has requsted the run time to terminate......................................... .......

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من می خواهم برنامه پریمایر را نصب کنم ولی این پیغام خطا می دهد
    runtime error
    the apliction has requsted the run time to terminate......................................... .......
    سلام
    اگر قبلا نصب كرديد
    با سيستم ريستور به حالت قبل از نصب برگردونيد
    اگر نشد
    از يك سي دي ديگه استفاده كنيد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.این error مخصوص پکیجهای نصب Install shield هست.فکر می کنم ویندوز رو repaire کنید درست شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض نصب

سلام
    من تا حالا چند تا سی دی امتحان کردم باز هم این مشکل را داشتم ویندوزم هم هیچ مشکلی نداره
    دوستهایم هم روی سیستم های خود این برنامه را با چند سی دی امتحان کردند و این مشکل را دارند ایا می شود این مشکل به خاطر وجود نرم افزار برنامه نویسی c# روی سیستم باشد
    متشکرم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من تا حالا چند تا سی دی امتحان کردم باز هم این مشکل را داشتم ویندوزم هم هیچ مشکلی نداره
    دوستهایم هم روی سیستم های خود این برنامه را با چند سی دی امتحان کردند و این مشکل را دارند ایا می شود این مشکل به خاطر وجود نرم افزار برنامه نویسی c# روی سیستم باشد
    متشکرم
    سلام.نازنین زهرای گرامی.تمام نرم افزارها به نوعی با هم ارتباط دارند و روی هم تاثیر می گذارند.
    ممکنه اما بعیده.که پریمیر با سی شارپ تداخل این چنینی داشته باشن.
    شما یه برنامه ی دیگه با اینستال شیلد ستاپ شده رو رو سیستمت نصب کن ببین همین پیغام رو میده.
    به نظر من مشکل از پکیج نصب که نمی تونه مولفه هاش رو پیدا کنه.شاید هم با سی شارپ مشکل داره.

داره خودمونی میشه power2e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    متشکرم
    این eror به احتمال زیاد برای همین موردی هست که فرمودین تو اجرا یا باز کردن بعضی از نرم افزار ها و فایل های فشرده .exe هم میشه اگه پریمیرت تو یه فایل اجرایی نصب میشه شاید با یه نرم افزار فشرده سازی بتونی اون فایل اجرایی رو extract کنی بعد نصب کنی
    اگه نشد یا باید ویندوزت رو به روز کنی یا Msvcirt.dll و Msvcrt.dll رو به ورژن 7.0.2600.2534 ار تقا بدی
    اگه نیاز داری هر دو نرم افزار رو داشته باشی بهتر ویندوزت رو 2 کار بر کنی تو یکی این رو و تو دیگری c++ رو نصب کنی
    خوب بود این تاپیک رو تو قسمت بحث های نرم افزاری میزدی شاید به جواب بهتری می رسیدی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه power2e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام
    متشکرم
    این eror به احتمال زیاد برای همین موردی هست که فرمودین
    میتونه مربوط به compilerهای GR , GD باشه تو اجرا یا باز کردن بعضی از نرم افزار ها و فایل های فشرده .exe هم میشه اگه پریمیرت تو یه فایل اجرایی نصب میشه شاید با یه نرم افزار فشرده سازی بتونی اون فایل اجرایی رو extract کنی بعد نصب کنی
    اگه نشد یا باید ویندوزت رو به روز کنی یا Msvcirt.dll و Msvcrt.dll رو به ورژن 7.0.2600.2534 ار تقا بدی
    اگه نیاز داری هر دو نرم افزار رو داشته باشی بهتر ویندوزت رو 2 کار بر کنی تو یکی این رو و تو دیگری c++ رو نصب کنی
    خوب بود این تاپیک رو تو قسمت بحث های نرم افزاری میزدی شاید به جواب بهتری می رسیدی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •