سلام
از اونجايي كه من اصولا سخت افزار تعطيلم و مي خوام به زودي يه سيستم ببندم مي خواستم ببينم تو كارت هاي گرافيك فرق اينا با هم چيه و كدومش بهتره ؟!؟ لطفا ساده بگيد كه من بفهمم ....
با تشكر
سلام
از اونجايي كه من اصولا سخت افزار تعطيلم و مي خوام به زودي يه سيستم ببندم مي خواستم ببينم تو كارت هاي گرافيك فرق اينا با هم چيه و كدومش بهتره ؟!؟ لطفا ساده بگيد كه من بفهمم ....
با تشكر
سوال خیلی کلیه و نمیشه گفت مثلا GTS با GTX از نظر Technical فلان فرق ها رو داره. باید برای هر سری جدا از هم بررسی بشه.
در کل رده بندی کارتهای NVIDIA هستند و میشه گفت در حالت کلی:
GT < GTS < GTX
خوب من خيلي دقيق نمي خوام فرقشو بدونم ....
خب من هم در حالت کلی گفتم!![]()
سلام جاوید عزیز ..
اتفاقا همین سوال رو توی پرسش و پاسخ این شماره ی " دانش و کامپیوتر " پرسیده بودن و
جوابش رو نوشته بودن ..
متاسفانه حس تایپش نیست.. عکس گرفتم از صفحه ش ، واسه ت میذارم
180 کیلوبایت کردمش ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربانت
یا حق
![]()
جالب بود ولی تقریبا Out of Date !
چطور مگه ؟ .. مال همین ماه بود که
یا حق
![]()
Last edited by ElmO; 07-05-2008 at 23:16.
کاری به تاریخ انتشار مطلب ندارم، خود مطلب قدیمیه!
الان ATI کلا پسوند رو از جلوی محصولاتش برداشته. ( به جز X2 که نشون دهنده دو GPU بودن کارته )
NVIDIA هم در سری 9 بیشتر از نصف اون پسوندها رو کنار گذاشته و از فعلا از اینها استفاده می کنه:
GSO, GT, GTX, GX2
در سری 8 از GS, GTS, Ultra هم استفاده شده بود.
ممنون دوست عزيز ...
خوب حالا من يه كارت گرافيك تو سري هشت هزار مي خوام كه هم با پدرو مادر باشه ! و هم قيمتش بيشتر از 120 (حالا تا ده تومن بالاترم جا داره) نشه يه همچين چيزي اصلا امكان داره ؟!؟
منتظر راهنمايي بيشتر از اساتيد هستم ...
با تشكر
بهتر از هيچيه !کاری به تاریخ انتشار مطلب ندارم، خود مطلب قدیمیه!
الان ATI کلا پسوند رو از جلوی محصولاتش برداشته. ( به جز X2 که نشون دهنده دو GPU بودن کارته )
NVIDIA هم در سری 9 بیشتر از نصف اون پسوندها رو کنار گذاشته و از فعلا از اینها استفاده می کنه:
GSO, GT, GTX, GX2
در سری 8 از GS, GTS, Ultra هم استفاده شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)