تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: راهنماییم کنیـــــــــــــــــــــد برای mp3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض راهنماییم کنیـــــــــــــــــــــد برای mp3

سلام بچه ها من گیج شدم اینجا تور و خدا یکی راهنماییم بکنه می خوام فایل تصویری پخش کنه صفحش حتما بزرگ باشه tv recorder داشته باشه حافظه اش حداقل 1 گیگ باشه مارکش خوب باشه دیگه.....راستی فرق mp3 با mp4 چیه؟ آها قیمتش هم حداکثر حداکثر 200 باشه.من خودم قبلا داشتم ولی دزدیدنش ) حالا یه راهنمایی کنید دوباره بخرم

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Samsung P2

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. یه راهنمایی به من بکنید من می خوام یه mp3 بگیرم که قابلیت پخش فایلای تصویری رو هم داشته باشه دو مشخصه ی tv recorder و داشتن صفحه ی بزرگ برام خیلی مهمه وحافظه اش هم حداقل 1گیگ باشه مارک خوبی هم باشه دیگه......قیمتش هم حداکثر200000تومن باشه .فقط بچه ها خواهشا آدرس بدید از کجا بگیرم ؟بعد یه سوال دیگه mp3 چه فرقی باmp4 می کنه؟ من اینجا فهمیدم چیزی که من می خوام mp3یه :d .راستش من خودم قبلا مارک leono داشتم کار کردن باش لم داشت ولی خب خوب بود فقطtv recorder نداشت بعد یکی دزدیدش ) و سوخته پسش اورد منم بدون mp4 ببخشیدmp3 زندگی کنم .یه راهنمایی کنید.
    بودجه ات مناسبه ... می تونی هم حافظه کافی (بالای 2 گیگ) داشته باشی و هم صفحه مناسب - اما مشخصه Tv recorder چیزی نیست که توی مارک های معتبر زیاد روش مانور داده باشن ، بهتره قیدش رو بزنی (یا اگه خیلی مهمه ، بگو)

تفاوت mp4 و mp3 پلیر اینه که اولی می تونه تصویر هم پخش کنه ... (هرچند mp4 player یه نام عامیانه اس و چندان درست نیست)

مارکی که قبلا باهاش کار کردی ، مارک متوسطی بوده ... و مارک های معتبرتر هم وجود دارن ... مثلا iriver clix (پاساژ ایران) , P-T9 از سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بودجه ات مناسبه ... می تونی هم حافظه کافی (بالای 2 گیگ) داشته باشی و هم صفحه مناسب - اما مشخصه Tv recorder چیزی نیست که توی مارک های معتبر زیاد روش مانور داده باشن ، بهتره قیدش رو بزنی (یا اگه خیلی مهمه ، بگو)

تفاوت mp4 و mp3 پلیر اینه که اولی می تونه تصویر هم پخش کنه ... (هرچند mp4 player یه نام عامیانه اس و چندان درست نیست)

مارکی که قبلا باهاش کار کردی ، مارک متوسطی بوده ... و مارک های معتبرتر هم وجود دارن ... مثلا iriver clix (پاساژ ایران) , P-T9 از سامسونگ
    نمی دونم من هرچی از سامسونگ دیدم صفحه هاش کوچک بودن در مورد tv recorder هم برام مهمه . مارک cowon که خوبه tv recorder هم داره ولی پولم نمی رسه واقعا مطالبی که راجع بش خوندم و طراحیش جذبم کرده ولی ...یکی گفته بود (تو همین سایت) d2 خریده 290 تومن ولی من تو خود سایت cowon که رفتم 147 $ بود.
    حالا اگه لطف کنید راهنمایی دقیق تر کنید ممنون می شم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

bache ha nazaram avaz shod ta saghfe 350 toman mitoonam hazine konam (tafavot ro hal mikonid az 200 residam be 350) nazaretoon raje be A2 cowon chie? moshakhasati ke man mikham dare? age chize behtari ham midoonid begid

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باز هم نظر من SAMSUNG P2 هستش ...

نمی دونم من هرچی از سامسونگ دیدم صفحه هاش کوچک بودن
    ببخشید دوست عزیز به نظر شما 3 اینچ صفحه نمایش کوچیکه ؟؟؟

P2 بلوتوثش میارزه به تمام MP3 Player های دیگه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اونم چک کردم خوب بود ولی tv recorder نداشت ببینید اینکه بلوتوث داشته باشه عالیه ولی خب Tv recorder هم برام مهمه فکر کنم مدلای cowon این مشخصاتو داشته باشن می شه یکم در مورد این مارک و مدلایی که به درد من می خوره برام توضیح بدید ؟ حالا این مارک هم نشد هرچی که استاد سیمور می دونه خوبه در حد 350 تومن.....بلوتوث هم اگه داشته باشه که دیگه محشره عالی می شه. پیش پیش ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

واااااااااااااااااااااااا ااای دیوونه شدم هرچی نگاه می کنم اون چیزی که می خوام پیدا نمی کنم هرچی با مشخصات آدم بیشتر آشنا می شه بیشتر گیج می شه چی کار کنم شما اگه جای من بودید tv recorder رو ترجیح می دادید یا بلوتوث یا هر دو؟ کاشکی یه دستگاهی هم صفحه ی بزرگ داشت هم مثل مدلای کاوان 16 میلیون رنگ هم بلوتوث هم tv recorder هم حافظه خوب.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

bache ha yekitoon mano rahnamaie kone dige

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

bache ha nazaram avaz shod ta saghfe 350 toman mitoonam hazine konam (tafavot ro hal mikonid az 200 residam be 350) nazaretoon raje be A2 cowon chie? moshakhasati ke man mikham dare? age chize behtari ham midoonid begid
    اونم چک کردم خوب بود ولی tv recorder نداشت ببینید اینکه بلوتوث داشته باشه عالیه ولی خب Tv recorder هم برام مهمه فکر کنم مدلای cowon این مشخصاتو داشته باشن می شه یکم در مورد این مارک و مدلایی که به درد من می خوره برام توضیح بدید ؟
    واااااااااااااااااااااااا ااای دیوونه شدم هرچی نگاه می کنم اون چیزی که می خوام پیدا نمی کنم هرچی با مشخصات آدم بیشتر آشنا می شه بیشتر گیج می شه چی کار کنم شما اگه جای من بودید tv recorder رو ترجیح می دادید یا بلوتوث یا هر دو؟ کاشکی یه دستگاهی هم صفحه ی بزرگ داشت هم مثل مدلای کاوان 16 میلیون رنگ هم بلوتوث هم tv recorder هم حافظه خوب.....
    خب بهرحال آخرش نمیشه همه چیز رو با هم داشت ؛ شما باید مشخص کنی که نیازت چیه و برهمون اساس خرید کنی ... گیج شدن هم لازم نداره ، بخاطر اینکه مدلهایی که قابلیت tv recording داشته باشن (یا بهتره بگیم video in دارن) مدلهای معدودی هستن و در حد انگشتان یک دست هستن ...

بله ، دستگاهی هست که هم بلوتوث داشته باشه و هم video in ... مثلا Q5 از cowon ... ولی قیمتش نزدیک میشه به 450 تومن ... 5 اینچ صفحه ... تاچ اسکرین ... بلوتوث داره و WiFi هم داره ...

بهرحال از نظر امکانات و کیفیت ، A3 تقریبا حرف اول رو در بین مدلهای high end (=سطح بالا از نظر قیمت و امکانات) می زنه ...

شما خیلی ساده باید مشخص کنی که چه قابلیتی واسه ات مهمتره ... مثلا من video in رو ترجیح میدم ... چون به نظرم ضبط از Tv و دوربین فیلمبرداری واسه ام بیشتر کاربرد داره ... اما شاید یکی برعکس باشه و بلوتوث رو بخواد ...
    باز هم نظر من SAMSUNG P2 هستش ...

P2 بلوتوثش میارزه به تمام MP3 Player های دیگه !
    صرفا سلیقه اس (مثلا من خودم هیچ استفاده ای بلوتوث ندارم)... بهرحال کار کرد اصلی یه mp3 player باید پخش مناسب موسیقی و تصویر باشه (از اسمش هم همین برمیاد) ؛ نه اینکه P2 بد باشه ، بلکه عالیه ؛ اما بهرحال رقیب قدرتمند که در همون حد (و حتی بالاتر باشن) کم نداره ...قاعده ی طلایی میگه : "بهترین دستگاه اونیه که نیاز من رو بهتر برآورده کنه "

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •