بگذارين كاملتر توضيح بدم:
*يه مشكلي تو طراحي سايتم بوجود اومده كه اگه نتونم حلش كنم برام گرون تموم مي شه. اميدوارم شما بتونين كمكم كنين. خيلي ممنون مي شم.
مشكل از اونجا شروع شد كه من برنامه دسكتاب رو كه با EXT library كار مي كنه رو دانلود كردم. بخش اول sql را نصب كردم وقتي خواستم sql پلاگين qo-admin رو نصب كنم متوجه شدم كه برنامه wamp سرور من به خاطر اين كه ورژنش 1.3 بود query هاي mysql 5.0 رو ساپورت نمي كنه. بعد رفتم سراغ
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و wampserver2 رو دانلود و نصب كردم. همون query ها تو اين ورژن ومپ نصب شدند ( تا اينجاش مشكلي نيست ) ولي وقتي سايت رو مرور كردم متوجه شدم اسكريپت هاي EXT از سرور wampserver2 اجرا نمي شن. من خودمم تعجب كردم آخه جاوااسكريپت كه ربطي به سرور نداره و clientside هست ولي بايد بگم كه همين اسكريپت ها با wampserver1.3 كار مي كنه و با wampserver1.6 به بالا ناسازگاره.
3 قسمت اساسي سايتم رو با ext كار كردم يعني اگه نباشه كاراي من از بين ميره.
من سايت اسكريپت رو معرفي مي كنم شما EXTJS 2.0 رو دانلود كنين بعد همون پوشه رو بريزين تو فولدر www و بعد از سرور اجراش كنين و يك بار هم مستقيما با مرورگر بدون سرور اجرا كنين .
در ضمن بايد بگم لايبرري ext يك لايبرري معروف و پركاربرد آژاكسي است كه بيشتر سايت هاي معروفي مثل sony – pixar adobe و ... از اون استفاده مي كنن يعني اين لايبرري طبق استانداردهاي جاوااسكريپت نوشته شده . يعني امكان نداره اشكال از اسكريپت باشه.
به نظر من wampserver2.0 يا باگ داره يا من تنظيماتش رو بلد نيستم.
اگر سوال منو متوجه نشدين مي تونين اسكريپت رو دانلود كنين و امتحان كنين. مطمئن باشين اين اسكريپت به دردتون مي خوره. (حجمش كمتر از 3 مگابايت هست).
عكس:
وقتي كه با مرورگر اجرا مي كنم:
وقتي با سرور اجرا مي كنم:
و در ضمن: ربطي به مرورگر هم نداره با همشون كار مي كنه.
*** اگر كمكم كنيد واقعا ممنونتون مي شم. ****
(واي از دست اين گوگل و پرشين گيگ / گوگل كه ديگه pages رو هم تحريم كرد. بازم صد رحمت به اين 50g.com يكم مرام داره... من كه خودم طرفدار گوگل بودم ديگه داره ....)