با عرض سلام
من از فیزیک 3 چیزی نمیفهمم با اینکه نمرم شد19.5
مخصوصا بخش تعیین جهت تو مدارای چند حلقه
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم![]()
با عرض سلام
من از فیزیک 3 چیزی نمیفهمم با اینکه نمرم شد19.5
مخصوصا بخش تعیین جهت تو مدارای چند حلقه
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم![]()
قانون لنز:جریان القایی در جهتیست که با تغییر جریان مخالفت کند.
کجاش سخته؟
آخه مشکل من اینه که جهت تغییرجریان رو تشخیص نمیدم مخصوصا تو مدارای چند حلقه که چند تا مولد دارن
هیچکس هم تو کلاسمون بلد نیستو امسال هم نهایی دارم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
قانون کیرشهف منظورتونه؟؟
اصلا اینجا بحث مولد مطرح نیست.
هر وقت یاد این چرندیات میوفتم گریم میگیره !!
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه !!
آره همون قانون کیرشهف تو مدارای چند حلقه راستش مشکل اصلی من این جریان از تو کدوم مولد خارج میشه به کدوم وارد میشه اگه بشه براش یه قانون درآورد خیلی خوب میشد.
یک روش وجود داره برای تعیین ولتاژ یک قسمت از مدار که اگر برید رشته ی برق و .... سال اول یا دوم می خونید:
یک قسمت از مدار رو در پتانسیل صفر می گیرید.
یک قسمت رو هم e.
بعد شروع می کنید از صفر از طریق هر حلقه از مدار به e میرید. از e مقدار ولتاژ اون حلقه که ازش عبور می کنید کم می کنید.اگر از مقاومت گذشتید عدد حاصل در مرحله قبل رو بر مقاومت تقسیم می کنیم.(علامت ها به قرارداد شما بستگی دارند.)
حالا همه ی کسرها رو که هر کدام برای یک حلقه نوشته شده اند جمع می کنید و مساوی صفر می گیرید.e را حساب می کنید.
حالا اگر حتی مدار شما 20 حلقه ای باشد با این روش فقط یک معادله ی یک مجهولی دارید.
Last edited by hlpmostafa; 26-06-2008 at 00:09.
سلام
دوست عزيز نيازي به تعيين جهت جريان در اول مسئله نيست
اول جهت جريان رو تو ي هر حلقه به صورت حدسي تعيين كن و مسئله رو حل كن
بعد از اينكه جواب بدست اومد اگه مقدار جريان مثبت بود يعني جهت رو درست انتخاب كردي
و اگه منفي بود يعني مقدار جريان همونه ولي جهتش در خلاف اونيه كه انتخاب كردي
quote=Drzhivago;2562339]سلام
دوست عزيز نيازي به تعيين جهت جريان در اول مسئله نيست
اول جهت جريان رو تو ي هر حلقه به صورت حدسي تعيين كن و مسئله رو حل كن
بعد از اينكه جواب بدست اومد اگه مقدار جريان مثبت بود يعني جهت رو درست انتخاب كردي
و اگه منفي بود يعني مقدار جريان همونه ولي جهتش در خلاف اونيه كه انتخاب كردي[/quote]
اونوقت رابطه ي جريان تو گره ها هم که غلط ميشه اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصطفي اگه بتوني بيشتر توضيح بدي دعا ميکنم المپياد قبول شي!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)