تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ويرايش صفحات تحت وب

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ويرايش صفحات تحت وب

حتما بار ها شده كه از يك صفحه وب سايت خوشتان آمده وخواستيد آن را ذخيره كنيد اما اگر بخواهيد آن صفحه ذخيره شده بروي هارد ديسك را ويرايش كنيد از چه برنامه اي استفاده مي كنيد؟
    در منوي file اينترنت اكسپلورر يك گزينه وجود دارد به نام edit with كه مثلا به صورت پيش فرض با برنامه notpad انجام مي شود ودر صورت نصب بودن office به جاي نوت پد گزينه edit with microsoft word قرار مي گيرد ودر صورت نصب بودن front page اين برنامه را مي توان به صورت پيش فرض ويرايشگر صفحات html قرار داد

من همه اين برنامه ها را امتحان كردن ولي هيچ كدام نه از سرعت كافي برخوردار بودند ونه خيلي خوب اين كار را مي كردند مثلا فرض كنيد همين صفحه را بروي هارد خود ذخيره كرده ايد بعد قصد داريد ليست آواتور ها ومشخصات افراد را از سمت راست حذف كنيد و بعد تمامي متون مفيد را با عكس ذخيره كنيد تا مثلا در مرحله بعد به كار ببريد

خوب شما باشيد از چه برنامه اي استفاده مي كنيد؟
    راستي آيا برنامه ديگري هست كه موقع نصب بتوان انرا به صورت پيش فرض در گزينه file برنامه internet explorer قرارداد تا ويرايش گر پيش فرض ما گردد؟

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

Adobe Dreamweaver CS3

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

Pass

thephoenix-forums.com

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مرسي بابت اين برنامه البته من اين برنامه رو دارم ولي تا حالا با اون كار نكردم ميشه بگيد چه مزيتي نست به front page داره

اگه درست متوجه شده باشيد من قصد ساختن صفحات وب رو ندارم من مي خوام صفحات وب رو كه روي هارد ذخيره كردم رو تغيير بدم وقسمت هائي از اون رو پاك كنم با front page پدرم در مي ياد تا اين كار رو بكنم ايا اين برنامه
    Adobe Dreamweaver CS3 مشكل من رو حل مي كنه؟

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مرسي بابت اين برنامه البته من اين برنامه رو دارم ولي تا حالا با اون كار نكردم ميشه بگيد چه مزيتي نست به front page داره

اگه درست متوجه شده باشيد من قصد ساختن صفحات وب رو ندارم من مي خوام صفحات وب رو كه روي هارد ذخيره كردم رو تغيير بدم وقسمت هائي از اون رو پاك كنم با front page پدرم در مي ياد تا اين كار رو بكنم ايا اين برنامه
    Adobe Dreamweaver CS3 مشكل من رو حل مي كنه؟
    توضيحات برنامه كه نشون ميده dream يه چيز ديگست ! ...

Design, develop, and maintain websites and web applications from start to finish--with Adobe Dreamweaver CS3 software. Built for designers and developers, Dreamweaver CS3 offers both a visual layout interface and a streamlined coding environment. Intelligent integration with related Adobe software ensures an efficient workflow across your favorite tools

Product Features
    Quickly and easily design, develop, and maintain websites using both a visual design interface and a streamlined coding environment
    Create CSS-based web pages with comprehensive tools, including the CSS panel, layout visualization, the Style Rendering toolbar, Browser Compatibility Check, and prebuilt CSS layouts
    Build and maintain web applications using the latest development technologies, including Ajax, PHP, and Adobe ColdFusion
    Incorporate Adobe Flash Video into websites and applications with five clicks of a mouse
    Integrate XML data using a drag-and-drop workflow

اين نرم افزار ميتونه ويرايش كنه حالا بستگي به نوع طراحي سايت هم داره ! خب همه ي سايت ها كه از يه استاندار واسه طراحي استفاده نميكنن ... اگرم امتحان كردي به احتمال كم ديدي نشد فكر نكن اين برنامه ضعيفه چون از بهترين ها هستش تو اين زمينه ! ...

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باشه امتحان مي كنم نظرم رو ميگم مرسي
    اگرچه اي كاش يه برنامه مخصوص وتخصصي اين كار پيدا مي كردي

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا دیگه از دریم تخصصی تر؟این نرم افزار محبوب ترین برنامه بین حرفه ای هاست ولی کارکردن باهاس نسبت به فرونت پیج یکم سخت تره
    در ضمن نرم افزار جدید ماکروسافت که جانشین فرونت پیج شده هست به اسم اکسپرشن وب

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها براي اينكه بفهميد كار با اين برنامه ها كه در فوق گفته شد يعني front pageو adobe dream viewer ويا مايكروسافت ورد چقدر زمان مي بره لطفا همين صفحه را ذخيره كنيد سپس انرا با يكي از اين برنامه ها باز كنيد وسعي كنيد تبليغات پائين وبالا وقسمت نظر دهي پائين وهمچنين ليست آواتور هاي سمت راست را حدف كنيد

باور كنيد يك ربع ساعت يا بيشتر زمان مي بره همين كار !!
    من يه چيزي مي خوام كه با دوسوت اين كار رو بكنه يعني يكي دو دقيقه
    لطفا قبل از جواب دادن در صورت امكان تست كنيد ضمنا به من نگوئيد كه حرفه اي نيستم يا كار آن برنامه ها را بلد نيستم !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •