دوستان عزیز ، هم فرومی های محترم ! یه مدت بود که یه چلنج درون فرومی ( اسطلاح رو کیف کردید ) درست و درمون نداشتیم . از این رو برای شروع یه مسابقه بین خودمون دوباره برگذار می کنیم .
موضوع مسابقه :
موضوع کامل کردن مدل سر یک زن است . من فایل obj رو آپ کردم . همون طور که در عکس زیر میبینید این مدل نه متریال داره ، نه تکسچر داره و نه مو .
کسانی که می خوان در چلنج شرکت کنند باید مدل رو دانلود کنن و بهش متریال و تکسچر بدن و براش مو مدل کنند ( استفاده از ویزور بلا مانع است ) .
در ضمن ادیت مدل هم تا جایی که زیاد با مدل اولیه تفاوتی نداشته باشه ایرادی نداره . پس اگر می خواهید مدل چشم رو عوض کنید و چشم رو حرفه ای تر کار کنید و یا موژه و ابرو را ادیت کنید ، یا این که رو صورت چین و چورک ایجاد کنید و ... ، هیچ اشکالی نداره فقط باید مدل نهایی زیاد با مدل اولیه فرقی نداشته باشه .
زمان اتمام چلنج تا ظهر روز جمعه ( ساعت 12 ) است . بعد از ظهر جمعه کارها رو جمع می کنیم ( من و امین ) و نتیجه رو نهایتا تا شب شنبه اعلام می کنیم .
همون طور که میدونید هیچ جایزه ای قرار نیست به کسی داده بشه ، این چلنج فقط واسه اینه که بین اعضا انجمن یک رقابت دوستانه برگذار بشه که نتیجه ای جز پیشرفت اعضا نداره .
دانلود مدل سر ( obj ) :
پسورد : p30world.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()