سلام
یه عکسی دارم که نمونه شو براتون گذاشتم (از آیکنای خوده ویندوز)
می خوام دوره این عکسو تمیز ببرمو ازش استفاده کنم؟
شدیداً فوریه
ممنون
![]()
سلام
یه عکسی دارم که نمونه شو براتون گذاشتم (از آیکنای خوده ویندوز)
می خوام دوره این عکسو تمیز ببرمو ازش استفاده کنم؟
شدیداً فوریه
ممنون
![]()
سلام سمانه خانوم!
از این طرفا؟؟!
بهترین کار اینه که با یه برنامهی اکسترکت کنندهی آیکون (Icon Extractor) ، اینو در بیاری؛
یا با مجیکوند، سیاهارو بگیری و سلکت اینورس کنی؛
یا با Lasso ببریش.
چرا انقدر راه دور از منو ی Lazo اون Lasso که به صورت مغناطیسی لبه ها رو میشناسه انتخاب می کنی البته من اون صفید های اطراف عکست رو هم در نظر گرفتم ولی در کل همون طور که دوست خوبم گفتن می تونی از Magic wan استفاده کنی که مخصوص انتخاب یه رنج رنگه !!!
سلام جناب Carl مرسی. اما من بجا نمیارمتون ؟!
من با Magic wan درآوردم اما تمیز نمیشه کار. خیلی کثیف درمیاد. تازه کلی هم با پاک کن دورش رو تمیز کردم اما چنگی به دل نمیزنه
خواهش!
مگه شما نبودی که تو تاپیک جواب مسابقههای تلویزیونی، جواب میذاشتی؟! اسمت هم اول آبان بود و اولاش چندبار حسابی ضایعمون کردی!
در ضمن من هنوز روی همون آیکون اکسترکتور تأکید دارم؛ چون لوگوی اصلی رو در میاره (بدون سیاهی دورش)
اگه فايل اصلي آيكونشو دارين كه همونطور كه محمود عزيز گفتن از يه برنامه اكستركتور آيكون استفاده كنيد.
ولي اگه همين تصويرو داريد يكي من درست كردم ببينيد چه طوره؟
براي اينكار با استفاده از همون مجيك وند انتخاب كردم(انتخابهاي متعدد) و بعد از منوي Selection گزينه Feather رو انتخاب كردم و مقدار 1 رو بهش دادم.
اون گوشه هم كه مي بينيد يه خط سياه افتاده به خاطر همون فدر هست كه فراموش كردم پاك كنم.
سلام...
شما میخوای اون آدک رو جدا کنی؟؟
من جدا کردم، میتونید دانلود کنید ( از قسمت ضمیمه ها)
این کارو با استفاده از Extract تو منوی Filter ( تو فتوشاپ CS3 ) انجام دادم، خیلی راحت!
موفق باشی♥♥♥
آهان ! یادم اومد !! اما خاطرم نیست که .... اگه اینطور بوده من معذرت می خوام !!
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدین
چه جالب ! نمی دونستم با این ابزار این شکلی میشه
مرسی
Last edited by sama_65; 04-05-2008 at 17:22.
حالا با Extract چطور باید کار کنم؟
سر در نیاوردم ازش
سلام...
کاری نداره سما جان!
ببین، وارد محیط اون میشی، با ابزار براش دور اون محدوده و شکل مورد نظر که با محیط اطرافش اختلاف رنگ داره ، بکش تا کلا به هم وصل بشه.
حالا اون ابزار سطل رنگ رو بردار و توی اون محدوده کلیک کن، حالا Preview رو بزن و عیب ها و کم و زیادی هاشو درست کن!
یه سری تنظیمات اضافی هم داره که اگه درست تنظیم بشه تا حدی تاثیر گذاشره.
موفق باشی♥♥♥
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)