سلام به همه دوستان برنامه نویس !!
آقا در راستای ادامه برنامه نویسی بندهو کار روی مسئله تحلیل مسابقات فوتبال به اونجا رسیدیم که 5 تا تیم از ورودی گرفته میشه و جدول دیدار های بین تیمها چاپ میشه و سپس از کاربر درخواست میشه که تعداد گلی که هر تیم به تیم دیگه میزنه رو حساب کنه و سپس جدول پایان دیدار ها رو به همراه نتایج اون تو خروجی چاپ کنه :
کدی که نوشتم اینه :
با وارد کردن 5 تا اسم (( مثلا اسم هر تیم دلخواه شما !!)) بلافاصله جدول دیدار های بین تیمها چاپ میشه و از کاربر خواسته میشه که تعداد گلهایی که هر تیم به تیم دیگه زده رو وارد کنه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا مشکل من اینجاست که :
اولا هرکاری میکنم نمیتونم با استفاده از دستور شرطی if - else کاری کنم که به محض وارد کردن عدد منفی به عنوان تعداد گلها پیغام خطا ظاهر بشه و از برنامه بیاد بیرون
ثانیا من میخوام که جدول دومی که بعد از وارد کردن تعداد گلها قراره ظاهر بشه به شکل زیر چاپ بشه (( مثلا برای سه تیم !! البته در خود برنامه 5 تا تیم وجود داره ))
a1---b2
a2---c3
b3----c0
که مثلا در خط اول عدد یک کنار a معرف تعداد گلهای زده به تیم b است و عدد 2 کنار b نیز تعداد گلهای زده به تیم a
برنامه بدون هیچ مشکلی کامپایل و اجرا میشه و ارور هم نمیده و جدول دیدار ها رو هم بدرستی چاپ میکنه !! لیکن تو چاپ جدول دوم چرت و پرت تحویل آدم میده و اعصاب منو خورد کرده !!!
نمیدونم چکارش کنم !! فقط انتظار کمک از شما رو دارم !!!
ممنون میشم اگه مارو یه راهنمایی بکنید !!
مرC