تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: gps

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 gps

با عرض سلام خدمت همگی.
    من یه پروژه ساخت نرم افزار موقعیت یاب (gps) رو بر عهده گرفتم, ولا متاسفانه چیز زیادی در موردش نمی دونم.
    لطفا اطلاعاتی در مورد هر چیزی که مورد احتیاجم است به من بدهید. چه اطلاعاتی که باید خودم داشته باشم چه لوازمی که مورد احتیاجم است.(زبان برنامه نویسی Vb.net است)
    از راهنمایی های احتمالی شما متشکرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض خسته نباشید

واقعا خسته نباشید که یه سوال ازتون کردم یکی زحمت به خودش نداد یه جواب خشک و خالی به ما بده.
    حالا چیزی ازتون کم نمی شه به ما بگید چطور به یه دستگاه Gps متصل بشم و اطلاعاتش رو بگیرم. یا چطور موقعیت اون نقطه رو داخل نقشم مشخص کنم. اگه هم نمی دونید بگید نمی دونم خیالمون رو راحت کنیم دیگه هر روز واسه جواب نیاییم تو سایت تو حالمون بخوره برگردیم.
    با اجازه. خداحافظ

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

چه طوره به همه ی بچه های فروم بگیم بیان ازتون معذرت خواهی کنن که نمیدونن ؟ !!!!

لطفا کاربران گرامی همه بیاین بگین نمیدونین ...

اگه کسی میدونست مطمئن باش میگفت حالا که کسی چیزی نگفت خب لابد کسی نمیدونست ! سوالتون هم زیاد عمومی نبود !

ضمنا وقتی چیزی در مورد یک چیز نمیدونید بهتره پروژشو بر عهده نگیرید . اول اطلاعات کسب کنید بعد ..
    Last edited by Ultimator; 12-05-2008 at 17:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض شرمنده داداش

حالا من یه کم ناراحت بوذم شما خودت رو ناراحت نکن.
    خوب دارم الآن دربارش تحقیق می کنم دیگه. به هر حال بذار یه قسمت از پروژه رو بگم.
    من یه نقشه با کیفیت بالا دارم که می خوام داخل برنامه نمایش بدم. اما همونطور که می دونید نمی شه یه عکس با کیفیت بالا(و متعاقبا حجم بالا) رو داخل یه Picture Box آورد. پس باید عکس رو به چند قسمت تبدیل کرد.( تا اینجا درسته؟) مشکلم موقع زوم کردنه. چطور تکه های جدا شده ی عکسم رو کنار هم بچینم تا هم بتونم زوم کنم و هم بتونم بین اون ها حرکت کنم.
    این سوال دیگه ربطی به اطلاعات درباره ی GPS نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •