تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: یه سوال درباره ریکاوری و بکاپ

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض یه سوال درباره ریکاوری و بکاپ

سلام
    من یه نوت بوک مدل vgn-fz290n6 دارم و موقعی این دستگاه رو گرفتم ازش بکاپ نگرفتم وحالا هم یه جورایی ریخته بهم.
    بکاپ داخل هارد که روش بود هم کار نمیکنه.
    سوالم اینه آیا میشه از یه نوت بوک دیگه از همین مدل بکاپ گرفت و سیستم رو ریکاوری کرد؟؟؟؟؟
    Last edited by surena_iran2564; 03-05-2008 at 10:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله میشه ... اما ویندوز اون با کد دیگری Genuine شده و برای اپدیت مشکل پیدا میکنه ... باید بعد از این کار product key رو در بخش Computer properties ویستا تغییر و به کد رایانه خودتان تغییر دهید ... زیر لپ تاپ این کد نوشته شده ( روی برچسب ویستا بیزینس)

در ضمن پیشنهاد میکنم برای ریکاوری از کنسول خود واییو استفاده کنید و هنگام بوت دکمه F10 رو بزنید و وارد اون بشید ... کار میکنه البته در صورتی که پارتیشن بندی هارد خود را تغییر نداده اید !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

استاد عزيز من مي خواهم به كمك دي وي دي بكاب گرفته شده از خود ويستا . ويستاي اورجينال را برگردانم ولي وقتي دي وي دي را در لب تاب ميگذارم دي وي دي را نميخواند و مستقيم از طريق بوت خود ويستا بالا مي ايد لازم به ذكر است كه من يك پارتيشن لب تاب را به سه پارتيشن تبديل كرده ام با زدن كليد f10 وارد برنامه ريكاوري نميشود
    در برنامه setup سيستم محلي براي بوت از سي دي وجود نداردلطفا طريقه صحيح برگشت بكاب به كمك dvd را براي امثال من كه خواسته يا از روي كنجكاوي اين كار را انجام داده اند توضيح دهيد مدل لب تاب من sony vaio vgn-nr160n
    Last edited by akhh; 03-05-2008 at 20:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب من گفتم دیگه اگر پارتیشن safty از بین رفته باشه کار انجام نمیشه !

احتمالا مشکل نخواندن DVD اگر با برنامه vaio recovery disc creator درست شده باشد اینست که اولویت بوت با سی دی رام شما نیست ... وارد Setup bios شوید ( با زدن دکمه F2 ) و الویت اول بوت را به درایور DVD-RW تغییر دهید

توی قسمت boot بایوس گزینه اش مشخصه ... دقیقا یادم نیست کجاست اما first boot باید روی DVD-RW تنظیم بشه ... میتونی با دکمه های + و - کیبورد تغییر بدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

استاد وقتي وارد برنامه setup boot ميشود براي بوت چندين گزينه وجود داردبشرح ذيل
    1- floppy disk drive
    2- internal hard disk drive
    3- net work
    4- usb optical drive
    5- usb hard disk drive
    6- intrnal optical drive
    7- usb flash
    با وجود اينكه اصلا لب تاب بنده فلاپي درايو ندارد ولي وقتي dvd ويستا يا xp را در دي وي دي رام ميگذارم از طريق سي دي يا دي وي دي بوت ميشود فقط dvd بكاب گرفته شده را نميدانم چطوري بوت كنم تا از طريق دي وي دي بكاپ سيستم بوت شود ومجددا بكاب روي سيستم نصب شود ممنون ميشوم راهنمائي كنيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خود DVD بصورت اتوماتیک اجرا میشه ... اگر هر دیسکی بوت اجرا میشه ، پس اونم صد در صد اجرا میشه

احتمالا درست بک اپ نگرفتی یا دی وی دی ها مشکلی دارند وگر نه بمحض قرار دادن DVD شماره 1 بک اپ سونی ، vaio recovery شروع به لود شدن و اجرا میشود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

استاد عزيز من بنا به گفته شما براي چندمين بار از ويستا روي دي وي دي بكاب گرفتم ولي وقتي دي وي دي
    را در لب تاب ميگذارم اصلا بوت نميشود .. روي خود هارد لب تاب بكام گرفتم و فايلهاي داخل بكاب را با فايل داخل dvd مقايسه كردم درست همان فايلها موجود است بدون هيچكونه برنامه اتوران ؟؟؟ از روي بكاب گرفته شده داخل خود هارد وقتي dvd ويستارا داخل سيستم ميگذارم و ريستور كامل ميكنم از از طريق فايلهاي ايجاد شده در پارتيشن ريكاوري مجددا سيستم بوت و از روي بكاب گرفته شده روي هادرد نصب ميشود انگار براي اجراي بكاب از dvd يك برنامه اتوران لازم دارد ببخشيد كه نوشته هايم زياد شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اتوران لازن نیست اصلا اتوران بدون حضور ویندوز معنی نمیده

پیشنهاد میکنم سیستم خود را ببرید بازار و به یک متخصص دیگر هم نشان دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ضمن تشكر از راهنمائيهاي سودمند شما
    بعنوان اخرين سئوال ايا اگر لب تاب را مجددا پارتيشن بندي و پارتيشنها را فورمت كنيم ايا باز هم با گذاشتن
    dvd بكاب گرفته شده از سيستم سيستم vaio recovery شروع به لود شدن ميكنديا خير
    به كمك برنامه هاي recovery موجود در بازار ميتوان بكاب گرفته شده روي dvd را برگرداند

باز هم معذرت ميخواهم بابت مزاحمت ايجاد شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بعنوان اخرين سئوال ايا اگر لب تاب را مجددا پارتيشن بندي و پارتيشنها را فورمت كنيم ايا باز هم با گذاشتن
    dvd بكاب گرفته شده از سيستم سيستم vaio recovery شروع به لود شدن ميكنديا خير
    DVD ها یک آپ vaio اگر درست و با خود برنامه vaio recovery disc creator ساخته شده باشند روی تمام سیستم های مشابه خودش بصورت اتوماتیک بوت میشه

به كمك برنامه هاي recovery موجود در بازار ميتوان بكاب گرفته شده روي dvd را برگرداند
    خیر ... باید حتما DVD f بک آپ برای خود اون مدل باشه تا با برنامه خاص خودش کار کنه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •