سلام.....اگر سمبا را موقع نصب لينوکس نصب نکرده باشيم بايدالان چطوري نصبش کنيم ؟
سلام.....اگر سمبا را موقع نصب لينوکس نصب نکرده باشيم بايدالان چطوري نصبش کنيم ؟
سلام
بستگی داره شما از چه توزیعی استفاده کنید
اگر از اوبونتو یا پارسیکس استفاده مکینید ازطریق sypantic نصب کنید
اگر از اوپن زوزه استفاده میکنید از طریق YaST نصب کنید
اگر از فدورا یا ردهت استفاده میکنید از طریق YUM نصب کنید
موفق باشید
برای اینکه توی بک شبکه از سمبا به wr بتونیم دسترسی داشته باشیم باید دقیقا چیکار کنیم؟
سلام
wr دیگه چیه؟
کلا بیشتر توضیح بدید
وقتي که يک شبکه داشته باشيم و بخوايم يک سري اطلا عات کامپيوترa را از کامپيوتر b برداريم(البته توي ويندوز) اون ها را تويwr کامپيوتر aمي ريزيم(من فکر مي کردمwr يک اسم کلي...!!!!)
و بعد ازwr کامپيوترb دريافت ميکنيم.....حالا اگر بخواهيم اينکار را با لينوکس(سمبا) و ويندوز انجام بديم بايددقيقا چيکار کنيم ؟
ممنون.....
تا اونجایی که می دونم اطلاعاتی که می خواهیم در شبکه در اختیار کامپیوتر های دیگه قرار بگیره باید share بشه
در لینوکس و ویندوز فرقی نمی کنه پوشه مورد نظر رو باید شیر کنید فقط نحوه انجام این کار فرق می کنه
توی سامبا باید فایل تنظیمات سامبا (etc/samba/smb.conf/) رو تغییر بدید و پوشه مورد نظر رو شیر کنید.
مثلا اینطوری:
البته این بیش از حد ساده هست و فقط شاخه home/rootnt/ رو شیر می کنه
[rootnt]
path = /home/rootnt
browsable = yes
کلی تنظیمات می شه انجام داد
برنامه های گرافیکی هم برای این کار هست مثل swat و همچینین مثلا اگر nautilus با flag سامبا کامپایل شده باشه با سامبا سازگاری پیدا کنهن با ابزارهایی مثل system ->administrator->share folders می تونید بصورت گرافیکی فولدرهاتون رو شیر کنید (من خودم با برنامه های گرافیکی مخصوصا swat کار نکردم بنظرم همون تنظیم دستی smb.conf بهتره)
در آخر بگم که بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که کتاب سامبا رو بخونید (از هر توضیحی بهتره)
موفق باشید
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و به سوالاتم جواب دادید....به جز کتاب سایت خاصی مورد نظرتون نیست که بتونه کمکم کنه؟
خودم یه سایت پیداکردم.....
Last edited by Mina Mehdizadeh; 04-05-2008 at 18:10.
Last edited by Mina Mehdizadeh; 04-05-2008 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)