و این ضعف : نصب برنامه
بله نصب برنامه های مختلف روی این سیستم عامل گرافیکی(نه الزاما user friendly).
شما برای نصب همین برنامه های مجانیبایذ حتما یه سری به اینترنت بزنید و برنامه دلخواهتان رو بسته به توزیعی که دارید پیدا کنید و نوع بسته ای رو که می خواهید رو انتخاب کنید و پیدا کرده و اینکه که سورس کد باشد یا rpm.بعد این فایل رو دانلود کنید .بعد تازه باید اون رو نصب کنید.حالا نصب کردن می تونه بوسیله بسته های rpm باشه که برای نصب حتما یه سری dependency به پست شما می خوره که باید تک تک اونها رو هم در اینترنت سرچ کرده و دانلود و نصب کنید.اگر از سورس کد استفاده می کنید باید لحظاتی رو برای کامپایل کردن برنامه صرف کنید که این هم خالی از لطف نیست و ممکن است دستور configure یقه شما رو بگیره و برای رفع مشکلتون با این معضل باید یه سری به فایل readme بزنید و با تسلطی که به زبان انگلیسی دارید این متون نسبتا تخصصی رو استنباط و بکار بگیرید.اگر موفق شدید که صلواتی نثار روح اموات و درگذشتگان تون بکنید و خوشحال باشید که از زندگی پشیمون نشدید.بعد هم می بینید که ساعتی از وقت نازنین شما گرفته شده برای یه برنامه کوچک و تازه هر لحظه امکان انفجار مغز شما وجود داشته.(حاضرم 30 تا انتگرال حل کنم ولی یه برنامه تو لینوکس نصب نکنم چون انتگراله به جواب می رسه ولی نصب برنامه هه نه).اگر هم به جواب نرسیدید اگه داخل ایران هستید که خدا رو شکر کنید که بر اثر وفور نعمت های نرم افزاری همه چی مجانیه. .اگر هم خارجید که برید به همون ویندوز بچسبید و فارغ از این شعارهای اوپن سورسی به زندگیتون برسید که به سرعت در حال گذره و صلواتی هم نثار روح بیل گیتس و دوستان کنید که دمشون گرم حداقل 300 دلار میگرن و بی خیال شما میشن ولی این اوپن سورس جون شما رو می گیره.(از من گفتن بود.)
حالا بگید
بله خود شما بگید
با این همه دردسر چرا وصله user friendly به این سیستم عامل (البته قدرتمند= قبول دارم) چسبونده شده؟.
نوشته ای از یه جوجه مهندس کامپیوتر.![]()