سلام
من w810سريال چنج دارم
مي خواستم صداش رو با برنامه setool2 افزايش بدم
مي خواستم منو راهنمايي كنيد كه اين گوشي بخاطر سريال چنج بودنش مشكلي براش پيش نمي ياد
اگر نمياد يك درايور خوب معرفي كنيد كه هنگام مكالمه صداي بلندي داشته باشه
متشكرم
سلام
من w810سريال چنج دارم
مي خواستم صداش رو با برنامه setool2 افزايش بدم
مي خواستم منو راهنمايي كنيد كه اين گوشي بخاطر سريال چنج بودنش مشكلي براش پيش نمي ياد
اگر نمياد يك درايور خوب معرفي كنيد كه هنگام مكالمه صداي بلندي داشته باشه
متشكرم
من پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی !!!!!
حرف گوش کن باش .
ولی به نظر من مشکلی نیست !!
از آکوستیک توشارا استفاده کن
فقط اگه cid گوشیت 50 باشه نمیتونی صداشو زیاد کنی !
طوري بفهمم cid گوشيم از چه نوعي است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/l
گوشیتون رو خاموش کنید کلید c رو نگه دارید برنامه رو باز کرده و دکمهadentify رو بزن لوگش رو اونجا مینویسه
هیچ مشکلی پیش نمیاد و کاری به سریال چنج هم نداره چون بعد از تغییر درایور شما فایل rest رو فلش میکنی و تمام
برای سریال چنج وقتی مشکل پیش میاد که بجای فایل rest از خود فایل main استفاده کنی
بنظرم toshara v1.4 یکی از بهترین درایورهای صدا هست هم برای اسپیکر پشت گوشی و هم برای earphone و هم کیفیت
ببين من توصيه مي کنم قبل از اين عمل يک بک اپ از گوشيت بگيري (چون اگه نگيره مجبوري اگه درايور اصلي رو نداشته باشي گوشيتو فلش کني )
ضمنا توصيه مي کنم درايور صدايي رو بريز که از يک منبع معتبر گرفته شده باشه و دنبال درايور هاي قوي که صدا 4 يا 5 برابر مي کنه نباش چون ممکنه اسپيکر موبايلت بسوزه
فايل ريست رو ازكجا گير بيارم
وچگونه بريزم تو گوشي ؟؟؟؟؟؟؟/
اول از گوشیت یه indentify بگیر تا بدونی firmware version گوشیت چیه
مثلا اگر r4ea031 بود باید از فایل rest مربوط به r4ea031 استفاده کنی و اگر r4db005 بود ....
بعد از انجام هر تغییری روی گوشی مثل درایور صدا گوشی دیگه روشن نمیشه و باید فایل rest رو بریزی تا گوشی روشن بشه
البته اگه فایل rest در پوشه rest برنامه setool2lite باشه همزمان با تغییر درایور صدا خودش بصورت اتوماتیک فایل rest رو هم فلش میکنه (یعنی هر دو کار با هم انجام میشه ) و شما کار خاصی نباید انجام بدی.
این فایلها در پوشه rest خود برنامه هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)