با سلام
من چند سیدی دارم که با نرم افزار CopyKiller قفل گذاری شده اند کسی میدونه چه جوری باید از شرش راحت شد؟
البته با isobuster هم چک کردم ولی نشد.
با تشکر
با سلام
من چند سیدی دارم که با نرم افزار CopyKiller قفل گذاری شده اند کسی میدونه چه جوری باید از شرش راحت شد؟
البته با isobuster هم چک کردم ولی نشد.
با تشکر
آخه اون که قفل نیست خیلی راحت با کلون 3 یا الکول
ببین اتفاقا من با clone و alcohol و isobuster چک کردم نشد . اول اینکه فکر کنم با copykiller 3 قفل گذاری شده بعدش هم اینکه ببین قفل سیدی به این شکل هست که:
وقتی سیدی رو به صورت معمولی باز میکنی مثلا 6 فایل رو میبینی ولی وقتی با isobuster باز میکنی علاوه بر اون 6 فایل چند فایل و فولدر دیگر میبینی یکی از اون فولدرها فولدری به نام nul هستش که دیتاهای اصلی اون سیدی درون این فولدر هست ولی جالبه وقتی میخواهم به صورت دستی فولدری به نام nul در جایی بسازم سیستم اعلام خطا میکند و میگوید نمیتوانی البته این را بگویم که سیدی 2 تا session دارد که در اولی ظاهرا چیزی نیست اما در دومی دیتاها است.
من حتی قبلا سیدی های آموزش زبان انگلیسی ساینا را دیده ام که قفل آن هم چنین چیزی بود.
با تشکر
باید اطلاعات را با ایزو باستر استخراج کنی بعد با برنامه الترا ایزو میتونی مثل سی دی اصلی رو بسازی حتی
پوشه nul هم میتونی بسازی بعد اطلاعاتش رو هم میریزی سر جای اصلی
برخي پوشه ها با نامهايي همچون nul - aux -prn را در ويندوز نميتوان ساخت براي ساختش از همون روشي كه stardust گفت استفاده كنيد.ولی جالبه وقتی میخواهم به صورت دستی فولدری به نام nul در جایی بسازم سیستم اعلام خطا میکند و میگوید نمیتوانی
به نظر من بهتره كه از سي دي يه ايميج با كلون مثلا بگيريد وبعد آن ايميج را با درايو مجازي باز وبرنامه را اجرا واستفاده كنيد
مگر اينكه قصدتان اين باشد كه اطلاعات داخل سي دي را بروي هارد كپي كنيد كه بهترين حالت استفاده از همان ايزو باستر واستخراج فايل ها است البته با اين كار شما احتمالا اتوران خود را اگر قفل مناسبي داشته باشد را از دست مي دهيد
از راهنمایی های شما دوستان عزیز بسیار سپاسگذار اما این روشهایی که گفته اید قبلا همه را تست کرده ام!
ولی جواب نداد فکر میکنم باید بی خیال این سیدی بشوم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)