توي تلويزيون اگه دقت كرده باشين توي بعضي از تبليغات ها يك گل بصورت خيلي شيك رشد مي كنه اين چه جوري ساختن؟ يا از كليپ هاي آماده استفاده مي كنن ؟ كسي داره؟
توي تلويزيون اگه دقت كرده باشين توي بعضي از تبليغات ها يك گل بصورت خيلي شيك رشد مي كنه اين چه جوري ساختن؟ يا از كليپ هاي آماده استفاده مي كنن ؟ كسي داره؟
منم همین سوال رو داشتم در بعضی از کلیپ های جدید هم مد شده که از پرده سبز استفاده می کنند و
برای زیبا کردن کنارش از رشد گل استفاده می کننند.من فکر کنم با مکس یا مایا و یا خودشون این افکت رو
ساختند.ممنون میشم دوستان توضیح بدهند.
سلام دوستان عزیز
لینک کلیپ آماده این جریان قبلا توسط آرش عزیز در تاپیک " کلیپ های آماده " گذاشته شده بود.
اسم لوح فشرده اش : Timelapse Flowers 3 FOOTAGE و در پست شماره 129 قابل دانلود می باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرش عزیز ممنون
سلام
خب چند زاه دازه
1:استفاده از ویدئو های آماده ویدئو کوپایلت در فیلم ها و تغییر آنها با افتر افکت
2:نقاش بر روی فیلم:
sam & snake عزیز اینو به شما قبلا گته بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اقع شما میتونید با براش هایی که به شکل گل هستند در فوتو شاپ گل هایی خلق کنید
و اونو توی افتر بحرکت در بیارید بر طبق آموزش بالا
موفق باشید
منظور من همون هايي بود كه بصورت دو بعدي رشد مي كنن نه اينايي كه آرش گذاشته ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوست عزیز من که گفتم بهتون؟!!؟
منظورتون این جور کلیپ هاست دیگه:
این صفحه رو هم ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و عرض تشکر ؛
دوست عزیزم این ها کلیپ هستند یا پروژه های افتر افکت ؟ احتیاج به رجیستر ندارند ؟ حجمش چقدره ؟ ودرخواست آخر اینکه میشه لینک همین مجموعه رو در این صفحه بذارید ؟ آخه من تو اون یکی صفحه گیج شدم ...
با تشکر
این محصو ل یعنی:اولوشن
شامل یسری فیلم از این گل ها و جهت ها ...هست(البته با زمینه ی مشگی و گل های سفغید که افکت ها روش اعمال میشه)
بهمراه آموزش بکار گیری اون ها در فیلم ها
که در واقع این آموزش ها باعث میشن شما با جزئیات افتر آشنا بشین
تمامی محصولاتویدئو کوپایلت در این تاپیک:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواد جان بسیار ممنونم ...
شما خودتون دانلودش کردید ؟
سلام
من این مجموعه به همراه تمام مجوعه های سایت
را دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کی خواست پیغام خصوصی بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)