خواهش ميكنم عزيزم.
دوست من اگه ناراحت نميشي و دلخور ميخوالستم بگم كه اصلا انتخاب هاي خوبي نداشتي.از 2 تا برند گوشي انتخاب كردي كه خيلي گوشي خوبي نيستن.
5610 كه گفتي گوشي خوب و جالبيه اما فقط كافيه نصف گوشي رو پر كني تا هنگ هاي معروف اين گوشي بياد سراغت و اعصابتو داغون مي كنه از اين لحاظ خيلي ضايع هستش.
u600 سامسونگ.اين گوشي گوشي هست كه واقعا آبروي هرچي سامسونگ هست رو برده.به خاطر مشكلات زير
شارژ خيلي كم - دوربين 3.2 مگي كه حد 2 مگ ان 70 عكس نمندازه - صفحه اليسدي خاص - صداي افتضاح - واقعا شكننده
اينجا اين 2 گوشي رو با هم ديگه مقايسه كردم
[QUOTE]
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/QUOTE
]
شما اين 2 وشي رو انتخاب كردي ولي اختلاف قيمتشون خيليه
سام دورو بر 210 و 5610 هم 280 خيلي فرق دارن
شما نگفتي در چه رنج (قيمت) گوشي ميخواي ولي باتوجه به اين خصوصياتي كه گفتي
نقشه رهیاب رو بتونم نصب کنم
چون قيمت نگفتي دست من باز تره تا گوشي هاي خوبي برات معرفي كنم الته تو برند هاي نوكيا وسوني
نميدونم 5700 رو ميشناسي يا نه واقعا گوشي خوب و تر و تميز با قابليت هاي شارژ بالا -دوربين 2 - صداي خوب آخه )experess music( هستش.داراي سيتم عامل قوي سيمبين 9.2 كه هر برنامه اي خواستي روش نصب كن.اينم لينك قيمت ديروز 255
کد:
بعد از اين مي خوام 6500 اسلايد رو معرفي كنم
يه گوشي با طراحي زيبا و براق و طرح مخصوص اين گوشي .همونطور كه از اسمش پيداست اسلايد يا همون كشويي هستش و همه قابليت هاي گوشي قبلي رو به جز سيتم عامل سيمبين داراست و اينم بگم كه دوربينش 3.2 مگا پيكسليه و خيلي بهتر از دوربين 5700 هستش.اصلا اين گوشي رو از نزديك ببيني عاشقش ميشي.قيمتش هم 300 به بالاست
لينك 6500 اسلايد
کد:
گوشي بعدي 7500 هستش
دوربين 2 و صداي خوبي هم داره.
اينم لينك قيمتش هم 240 فكر كنم
کد:
و يه گوشي ديگه n76 n73 , n70 گوشي هاي خوبي هستن كه همه چي ميشه روشون نصب كرد
[QUOTE]
کد:
[/QUOTE
]
اينم 3 مدل ديگه از نوكيا
5310 باريكترن گوشي برند نوكياست و خيلي جالبه و صداي خوب كه نه بدم كه نه
6300 گوشي باريك و صداي برابر با5310 داره
e65 هم صداشو نشنيدم
[QUOTE]
کد:
[/QUOTE
]
اين گوشي هاي مناسب با گفته هاي شما البته در حد اون گوشي هايي كه نوشته بودي اگه قيمت بدي خيلي خوب ميشه.
اگه از برند سوني خواستي بگو تا در اون مورد هم چند تا گوشي بهت معرفي كنم .چون از سوني چيزي ننوشته بودي گفتم شايد خوشت نياد.
من در خدمتم