تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: سامسونگu600 یا 5610 نوکیا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض سامسونگu600 یا 5610 نوکیا؟

سلام به همه
    واقعا از همه دوستانی که به هر نحوی همدیگرو بدمن هیچ چشمداشتی کمک و راهنمایی میکنن و وقتشونو میذارن ممنون.

یه سوال داشتم که اگه لطف کنن جواب بدن ممنون میشم. بین u600 سامسونگ و نوکیا 5610 کدومشو دوستان پیشنهاد میدن. واسه من مهم اینکه دوربین خوب باشه ، بشه دیکشنری نصب کرد ، نقشه رهیاب رو بتونم نصب کنم، شارژ خوبی داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باسلام
    شارژ U600 را چون داشتم میدونم خیلی ضعیفه .

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خواهش ميكنم عزيزم.

دوست من اگه ناراحت نميشي و دلخور ميخوالستم بگم كه اصلا انتخاب هاي خوبي نداشتي.از 2 تا برند گوشي انتخاب كردي كه خيلي گوشي خوبي نيستن.

5610 كه گفتي گوشي خوب و جالبيه اما فقط كافيه نصف گوشي رو پر كني تا هنگ هاي معروف اين گوشي بياد سراغت و اعصابتو داغون مي كنه از اين لحاظ خيلي ضايع هستش.

u600 سامسونگ.اين گوشي گوشي هست كه واقعا آبروي هرچي سامسونگ هست رو برده.به خاطر مشكلات زير

شارژ خيلي كم - دوربين 3.2 مگي كه حد 2 مگ ان 70 عكس نمندازه - صفحه اليسدي خاص - صداي افتضاح - واقعا شكننده

اينجا اين 2 گوشي رو با هم ديگه مقايسه كردم

[QUOTE]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/QUOTE
    ]

شما اين 2 وشي رو انتخاب كردي ولي اختلاف قيمتشون خيليه
    سام دورو بر 210 و 5610 هم 280 خيلي فرق دارن

شما نگفتي در چه رنج (قيمت) گوشي ميخواي ولي باتوجه به اين خصوصياتي كه گفتي

دوربین خوب باشه
    بشه دیکشنری نصب کرد
    نقشه رهیاب رو بتونم نصب کنم
    شارژ خوب
    چون قيمت نگفتي دست من باز تره تا گوشي هاي خوبي برات معرفي كنم الته تو برند هاي نوكيا وسوني

نميدونم 5700 رو ميشناسي يا نه واقعا گوشي خوب و تر و تميز با قابليت هاي شارژ بالا -دوربين 2 - صداي خوب آخه )experess music( هستش.داراي سيتم عامل قوي سيمبين 9.2 كه هر برنامه اي خواستي روش نصب كن.اينم لينك قيمت ديروز 255

کد:
    بعد از اين مي خوام 6500 اسلايد رو معرفي كنم

يه گوشي با طراحي زيبا و براق و طرح مخصوص اين گوشي .همونطور كه از اسمش پيداست اسلايد يا همون كشويي هستش و همه قابليت هاي گوشي قبلي رو به جز سيتم عامل سيمبين داراست و اينم بگم كه دوربينش 3.2 مگا پيكسليه و خيلي بهتر از دوربين 5700 هستش.اصلا اين گوشي رو از نزديك ببيني عاشقش ميشي.قيمتش هم 300 به بالاست

لينك 6500 اسلايد

کد:
    گوشي بعدي 7500 هستش
    دوربين 2 و صداي خوبي هم داره.

اينم لينك قيمتش هم 240 فكر كنم

کد:
    و يه گوشي ديگه n76 n73 , n70 گوشي هاي خوبي هستن كه همه چي ميشه روشون نصب كرد

[QUOTE]
    کد:
    [/QUOTE
    ]

اينم 3 مدل ديگه از نوكيا

5310 باريكترن گوشي برند نوكياست و خيلي جالبه و صداي خوب كه نه بدم كه نه
    6300 گوشي باريك و صداي برابر با5310 داره
    e65 هم صداشو نشنيدم

[QUOTE]
    کد:
    [/QUOTE

]

اين گوشي هاي مناسب با گفته هاي شما البته در حد اون گوشي هايي كه نوشته بودي اگه قيمت بدي خيلي خوب ميشه.

اگه از برند سوني خواستي بگو تا در اون مورد هم چند تا گوشي بهت معرفي كنم .چون از سوني چيزي ننوشته بودي گفتم شايد خوشت نياد.

من در خدمتم

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ....

من اصلا منبعهای احسان جان رو قبول ندارم و به نظر من این سایت پشیزی ارزش نداره و بهتره همون تبلیغ ایرانسل رو بکنه !

U600 یکی از پرفروشترین گوشیهای Ultra سامسونگ هستش که به خاطر فروش زیادش در رنگهای زیادی تولید میشه و اخیرا هم رنگ مشکی طلایی وارد بازار شد ....

اول از همه باید به شما دوست عزیز بگم که از نظر طراحی U600 بهتره ...

دوربین 3.2 مگاپیکسلی عالی داره که بنده شخصا با گوشیهای K810 سونی اریکسون و N73 نوکیا مقایسه کردم و نتیجه گیری من این بود :

K810 اینقدری که نویز توی عکساش میدیدم دیگه زیاد به چیزهای دیگه توجه نمیکردم ...
    N73 شما فکر کن بعد عکسبرداری با این گوشی یا آبرنگ عکسهارو رنگ کردی و هیچ ربطی با منظره واقعی نداره ...
    U600 بهترین کیفیت عکسو داشت بدون کمی نویز و رنگها بیش از %96 طبیعی نشون میدن ... الان U600 در اختیار ندارم ولی یکی از بچه های فروم داره و بهش میگم بیاد و اونم در مورد دوربین U600 بگه چطوریاست ...

ببین دوست عزیز سامسونگ الکی نمیاد گوشی بده بیرون ... تم چیز اصلا ضروری واسه یه گوشی High Class نیست و مطمئن باش همون یه تم سامسونگ از همه تمهای برندهای دیگه بهتره . نمونش همین Living World ( شب و روز شدن , ابری و نیمه ابری و هوای صاف شدن , حزکت پرندگان , حرکت شهاب سنگ و ... ) که عمرا نمیتونی توی برندهای دیگه همچین چیزی پیدا کنی ...

صدای گوشی در هدفون تقریبا برابر صدای آیفون هستش ولی با این تفاوت که U600 نویز بیشتری داره ولی کیفیت صدا در هدفون خیلی بالا و عالی هستش ولی در اسپیکر صدای متوسط داره ...

LCD های گوشی سامسونگ یکی از بهترین LCD ها هستن که با وحود نشون دادن 262 هزار رنگ قابلیت رقابت با خیلی از 16 میلیون رنگها رو داره ...

برنامه و بازیهای جاوا به راحتی و با دادن یه کد نا قابل ( که اگه خواستی واست میزارم ) قابل تصب شدن هستن که البته با آپدیت فریمور دیگه نیازی به دادن اون کد هم نیست ( باز هم آموزش فلششو خواستی واست میزارم )

انصافا بخوای حساب کنی شارژ گوشی کم هستش و در روزهای اول که مسلما با گوشی بیشتر کار میشه به طور حتم روزی یکبار باید شارژ بشه ولی بنده به مرور زمان هر 2 روز یکبار شارژ میکردم ...

سرتو درد نیارم U600 یکی از بهترین گوشیهای سامسونگ هستش که واقعا خوشگل و کارایی خوبی داره و مطمئن باش از خریدنش لذت میبری ...

موفق باشی ......

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

نميدونم 5700 رو ميشناسي يا نه واقعا گوشي خوب و تر و تميز با قابليت هاي شارژ بالا -دوربين 2 - صداي خوب آخه )experess music( هستش.داراي سيتم عامل قوي سيمبين 9.2 كه هر برنامه اي خواستي روش نصب كن.اينم لينك قيمت ديروز 255

احسان جان ایشون واسه دوربین و شارژ میخوان که 5700 شارژش پایینه دوربینش هم که توی فیلمبرداری خوبه
    ..............................
    من فکر کنم دوست عزیز واسه شما کا810 خوب باشه چون همه اونایی که میخوای رو داره

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دقیقا ! 5700 دوربین و شارژ مضخرفی داره !

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

u900 بگیری خیلی بهتره...............................
    d900 هم خوبه.......................

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

اگر برنامه میخوای نوکیا بگیر بهتره ...اما یو 600 هم واقعا گوشی توپیه . با کلاسه و دوربین عالی داره و کیفیت صدای عالی ...همه چیش خوبه ...یه کم باطریش ضعیفه ..اما کیفیت ال سی دی هم عالیه ..برنامه هم رو نصب میشه اما یه کم سخته ...
    البته اگر کد نصب بدی و فایل jar , jad رو داشته باشی راحته ..

خلاصه یو 600 هم علیه ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[QUOTE]برندهای دیگه بهتره . نمونش همین Living World ( شب و روز شدن , ابری و نیمه ابری و هوای صاف شدن , حزکت پرندگان , حرکت شهاب سنگ و ... ) که عمرا نمیتونی توی برندهای دیگه همچین چیزی پیدا کنی ...[/

QUOTE]

s500i

من اصلا منبعهای احسان جان رو قبول ندارم و به نظر من این سایت پشیزی ارزش نداره و بهتره همون تبلیغ ایرانسل رو بکنه !
    من از اين سايت فقط محض معرفي گوشي استفاده ميكنم و با ديگر حرف هاش كاري ندارم u600 رو هم من خودم با 810 كا سوني مقايسه كردم همينطور 800 كا
    عكس هاي كم نور خيلي ضعيف بود.ولي در روز خوب بود ولي نه مثل اون 2 تا گوشي

N73 شما فکر کن بعد عکسبرداری با این گوشی یا آبرنگ عکسهارو رنگ کردی و هیچ ربطی با منظره واقعی نداره ...
    اين حرفيه كه همه جا زده ميشه ولي واقعا از واقعيت دوره عكس 73 كجا 600 كجا
    حالا به قول شما عكساش خرابه خوب ،600 به پاي فيلم برداري 73 نميرسه

السيدي 600 واقعا خيلي پايين تر از 73 هستش واقعا اينو ديگه نميتوني قبول نكني
    73 320 تومن
    600 210 تومن
    100 تومن اختلاف چي هستش؟
    سيمبين 73 به كل 600 مي ارزه

ولی در اسپیکر صدای متوسط داره ...
    متوسط نه ساميونگ جان متوسط به پايين

سرتو درد نیارم U600 یکی از بهترین گوشیهای سامسونگ هستش که واقعا خوشگل و کارایی خوبی داره و مطمئن باش از خریدنش لذت میبری ...
    از برند سام همچين گوشي بعيده

LCD های گوشی سامسونگ یکی از بهترین LCD ها هستن که با وحود نشون دادن 262 هزار رنگ قابلیت رقابت با خیلی از 16 میلیون رنگها رو داره ...
    ال سيدي هاي سامسونگ نه السيدي اين سامسونگ

نصافا بخوای حساب کنی شارژ گوشی کم هستش و در روزهای اول که مسلما با گوشی بیشتر کار میشه به طور حتم روزی یکبار باید شارژ بشه ولی بنده به مرور زمان هر 2 روز یکبار شارژ میکردم ...
    باطريش خيلي كم طاقت هستش.يعني بعد از روزهاي اول ديگه گوشي رو دست نميزنه كه 2 روز به 2روز ميشه

اين گوشي رو دارندش روزي 2بار شارژ ميزد.

موفق باشی ......
    مرسي سامسونگ عزيز
    من ميدوني كه اين گوشي رو توصيه نميكنم .اگه ميتوني از برند سام گوشي هاي ديگه اي به ايشون معرفي كن.
    ما چاكرتيم دربست

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

احسان جان ایشون واسه دوربین و شارژ میخوان که 5700 شارژش پایینه دوربینش هم که توی فیلمبرداری خوبه
    من يه هفته 5700 دستم بود.مشكلي از جهت شارژ نداشتم با اينكه گوشي رو 1 هفته اي كامل انقولك ميكردم.تو اين 1 هفته 2 بار باطري low داد و وقتي هم داشتم تحويلش ميدادم 2تا خط ازش مونده بود.من با گوشي هر كاري بگي كردم.5700 واقعا گوشيه خوبيه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •