تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل بالا امدن ویندوز xp

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض مشکل بالا امدن ویندوز xp

سلام
    من همیشه سیستم رو به خوبی turn off میکنم..خیلی کم هم سیستم رو از روی دکمه ی روی کیس restart میکنم ولی جدیدا هر وقت سیستم بالا میاد قبل از صفحه ی welcome یه صفحه ابی میاد که میگه your derive f need to be cheking….
    همه این صفحه رو میشناسید معمولا وقتی یهو برق ها میره بعد دواره میاد و سیستم رو روشن می کنیم یا وقتی از روی دکمه ی روی کیس restart میکنیم این میاد ولی برای من نه برق رفته نه...
    هر بار هم صبر میکنم تا این صفحه ابیه کاملا چک بکند و بعد برود ولی دفعه ی بعد که سیستم بالا میاد باز هست..حالا من چکار کنم

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز!
    سلام
    من همیشه سیستم رو به خوبی turn off میکنم..خیلی کم هم سیستم رو از روی دکمه ی روی کیس restart میکنم ولی جدیدا هر وقت سیستم بالا میاد قبل از صفحه ی welcome یه صفحه ابی میاد که میگه your derive f need to be cheking….
    همه این صفحه رو میشناسید معمولا وقتی یهو برق ها میره بعد دواره میاد و سیستم رو روشن می کنیم یا وقتی از روی دکمه ی روی کیس restart میکنیم این میاد ولی برای من نه برق رفته نه...
    هر بار هم صبر میکنم تا این صفحه ابیه کاملا چک بکند و بعد برود ولی دفعه ی بعد که سیستم بالا میاد باز هست..حالا من چکار کنم
    1- بروی درایو F راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید.بعد در تب Tools بروی دکمه Check Now کلیک کنید و در پنجره کوچکی که ظاهر میشود هر دو چک باکس را تیک بزنید و بروی دکمه Start در پنجره مذکور کلیک کنی و منتظر بمانید تا ویندوز درایو F را چک کند اما اگر برای شما پیامی ظاهر شد، بروی کلید Yes کلیک کنید و بعد ویندوز را ریستارت کنید و منتظر بمانید تا Check disk کارش را تمام کند.

1- شما برنامه Error Repair Professional را که مخصوص برطرف ساختن مشکلات و Error های ویندوز است از این آدرس دانلود کنید و ویندوز تان را با آن Test نموده و بعد با آن Repair کنید.

حجم: 1.3 مگابایت

http://dl.kamyabonline.com/download/program/Error%20Repair%20Professional%203.8.exe

اگر باز هم مشکل باقی بود، اطلاع دهید!

مؤفق باشید!
    فرهمنــــــــد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •