سلام دوستان
هدف از این پست اینه که همه اعضای انجمن شاهکار ساخته شده توسط موسیقی زیرزمینی و رپ ایرانی رو گوش بدن. باور کنید هرکسی که دانلود نکنه نصف عمرش بر فناست فقط 240 کیلوبایته بخدا...
رپ و آر ان بی فارسی چند سالیست که رونق گرفته و بسیار کارهای عالی و تحسین بر انگیزی هم بیرون داده شده و ستاره هایی مانند هیچکس و یاس و پیشرو و... در آسمانش می درخشتد و کسی هم منکر این مسئله نیست. ولی از اون طرف عده ای رپ ر و وسیله ای کردن برای ارضای غرایض حیوانی خودشون و کاملا رپ فارس رو بدنام می کنند. زحمات بعضی از رپرهارو که واقعا برای پیشرفت این موسیقی از جون مایه می گذارن رو بر باد می دن. از طرفداران رپ و آر ان بی می کاهنند. آنها با دزدیدن آهنگهای دیگران - بکار بردن کلمات زشت و رکیک که انسان از گوش دادنشون شرم داره - گفتن از مسایل پوچ مانند کل کل و ... افتخار می کنند و اسم خودشون رو هنرمند می گذارند. جالب اینجاست که طرفدار هم دارن... و طرفدارانشون هم مثل خودشونند.
بعد از این مقدمه... یکی از بارزترین گندکاری و یا دزدی و یا هر چیزی که اسمش رو بگذارید رو بهتون معرفی می کنم...
تقدیم به دوستداران سبکهای متال... راک... پانک... بلوز... و لینکین پارک. خواننده محترم... احسان غیبی آهنگ دل سنگی رو بیرون داده که شاهکاریست چون تیکه هایی از آهنگهای Crawling و Points of Authority رو توش قرار داده.
ضمنا ایشون خودش هم خوندتش... اونم چه جالب... اونم چه زیبا و عین خودشون ولی در سبک Trance به به...
فقط به لهجه گوش کنید... خواهش می کنم آهنگهاشو که ضمیمه کردم در حجم خیلی کم تا به عمق فاجعه پی ببرید.
حالا اگه می خوند کاش بدون غلط می خوند... توجه کنید : You just CAN'T last !!!!!
دوستان آیا واقعا راهی برای مقابله با اینگونه اقدامات وجود داره ؟
شاهکار فارسی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصل آهنگ لینکین پارک Points of Authority
کد:
اینم آهنگ Crawling
کد: