تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 50

نام تاپيک: Overclocked: A History of Violence

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض Overclocked: A History of Violence

سلام
    این تاپیک زدم برای کسانی که این بازی رو دارن تا اگه جایی از بازی گیرکردیم به داده هم دیگه برسیم
    طبقه گفته شرکت تکین که این بازی رو بیرون داده داستان بازی به این صورته:

در این بازی ماجرا جویی از یک خانه یا کلینیک روانی اغاز شده و شما را وارد یک دنیای پر از جرم می کند.
    این بازی که بر طبق اتفاقات و جرم های است که در زمان قبل اتفاق افتاده به شما این امکان را می دهد تا دقیقا مانند واقعیت به جستجوبرای مدرک جرم بپردازید و با مجرمین روانی روبرو شوید.شما به عنوان یک روانشناس ارتش وارد حافظه ی مجرمین می شوید و خود را در صحنه ی جرمی مانند صحنه های طبیعی می یابید.
    این بازی به شما این امکان را می دهد که در رویا ها و گذشته های مجرمین وارد شده و در ان مکانها که تنها جرم وجود دارد به جستجو بپردازید.
    این بازی که از موتور جدید The Moment of Silence استفاده کرده است دارای گرافیک و فیزیک خوب است در کنار دوربین عالی و حرکات طبیعی که یک بازی PHYSO-TRILLER را در یک محیط ترسناک و پر از بیماران روانی می دهد.

ویژگیها :-داستان بسیار قوی این بازی
    -45 محله و 6 شخصیت قابل بازی و بیش از 5000 خط مکالمه
    -توانایی عوض کردن تنظیمات بازی
    -سایه زنی و منحنی های بسیار طبیعی
    -نور پویا
    -استفاده از EMOTION FX 2
    -سیستم مکاله می طبیعی
    این بازی تو 2 تا DVD به بازاز اومده

Last edited by bayern; 30-04-2008 at 12:18.

2. 2 کاربر از bayern بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

جالبه gamespot زحمت نقد این بازی رو به خودش نداده، فقط یکی از کاربرای gs یه نقد کوتاه از بازی نوشته و امتیاز 8.0 به بازی داده.
    سایتGT امتیاز 7.6 به Overclocked داده و IGN هم 7.0
    یه تریلر از بازی:
    15 MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تریلر قشنگیه، بخش هایی از گیم پلی رو هم نشون میده.

اینم Exclusive Teaser بازی:
    5.4MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم جالبه ولی چیزی از گیم پلی نشون نمیده.

چند تصویر از بازی:

4. این کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dr.Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    حدود 6000 کیلومتری خارج هسته زمین

پيش فرض بعداز ظهر روز دوشنبه 12 نوامبر

من تو این بازی در بعداز ظهر روز دوشنبه 12 نوامبر گیر کردم
    جالبه که نیاز به یه دستبند دارم تا بتونم برم تو اتاق روانی شماره 5 اما هیچ جا دستبندی وجود نداره!!! فکر کنم بازی یه کم باگ داره! جالب اینه که تو walkthrough بازی هم اشاره میکنه دستبند رو بردارید ولی از دم نگهبانی هتل!!! ولی اونجا خبری نیست اگه شما چیزی پیدا کردین مارو بی خبر نگذارین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مشكل در بازي overclocked درقسمت بعداز ظهر روز دوشنبه 12 نوامبر

سلام من هم همين مشكل را دارم بعد از اينكه با دكتر صحبت ميكنم و نياز به دستبند است تمام لوازم پايين تصوير از جمله موبايل و.... پاك ميشوند. لطفا اگر كسي مي تونه كمك كنه.
    Last edited by k750s; 19-05-2008 at 18:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من نمی تونم کد در آهنی در قسمت هیپنوتیزم بیمار سلول شماره 3 رو پیدا کنم .لطفا کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من نمی تونم کد در آهنی در قسمت هیپنوتیزم بیمار سلول شماره 3 رو پیدا کنم .لطفا کمکم کنید.

به ترتیب 8 اینتر، 12 اینتر، 5 اینتر، 20 اینتر (البته اینتر روی همون صفحه کلیده هستش)
    معما به این شرحه:
    10-2=8
    10+2=12
    10/2=5
    10*2=20

امیدوارم حل شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض مشکل دستبند

به محض اینکه کار تون با بیمار شماره 3 تموم شد و از اتاق بیرون اومدین دکتر یانگ رو می بینید که پشت در ایستاده و بعد از گفتگو ، شما به صورت اتوماتیک پشت در ساختمان قرار می گیرید کافیه در این قسمت فقط یک تماس با مورتی بر قرار کنید تا مشکل دستبند حل شه . امید وارم به دردتون بخوره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به محض اینکه کار تون با بیمار شماره 3 تموم شد و از اتاق بیرون اومدین دکتر یانگ رو می بینید که پشت در ایستاده و بعد از گفتگو ، شما به صورت اتوماتیک پشت در ساختمان قرار می گیرید کافیه در این قسمت فقط یک تماس با مورتی بر قرار کنید تا مشکل دستبند حل شه . امید وارم به دردتون بخوره

دوست عزیز من با مورتی و با هرکی که اسمش رو pda بود صحبت کردم اما این دستبند هیچ جا نیست اتوماتیک هم کسی بهم نداده امشب دوباره بازی رو از اول شروع میکنم ببینم مشکل چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض دستبند

دوست عزیز من با مورتی و با هرکی که اسمش رو pda بود صحبت کردم اما این دستبند هیچ جا نیست اتوماتیک هم کسی بهم نداده امشب دوباره بازی رو از اول شروع میکنم ببینم مشکل چیه
    ببین دوست عزیز من خودم برای بار اول به این مشکل بر خوردم نمی دونم شاید بازی طوری طراحی شده که هر کاری باید همون موقعی که براش برنامه ریزی شده انجام داد چون من خودم هم به با تمام کسانی که اسمشون تو pda بود تماس گرفتم ولی نشد. لازم نیست بازی رو از اول شروع کنین بازی رو از جایی که کارتون با cell 3 تموم می شه رو لود کنین و همون طور که تو پست قبل گفتم عمل کنین دقت کنین وقتی صحبتتون با دکتر یانگ تموم شد و پشت در ساختمان ظاهر شدید با مورتی تماس بگیرید ، فکر کنم باید حتما از همون جا به مورتی زنگ بزنید بعد از تموم شدن تماس هم مورتی دستبند رو به نگهبانی هتل می ده و شما باید برین از اون بگیرین . من خودم این کار رو کردم و جواب گرفتم . فعلا هم تو مراحل بعدی به مشکل خوردم که امیدوارم شما هم این قسمت رو با موفقیت بگذرونید به کمک من بیان. در ضمن من تو یکی از پست ها از طرف شما چیزی به اسم والک ترو دیدم می شه توضیح بدین این کجاست و چه طور می شه ازش استفاده کرد؟
    Last edited by the_invincible; 03-06-2008 at 11:42.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    هرکی سیو بازی رو میخواد بگه براش بزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •