تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تست SE موجود در خون کاربران این فروم! (کدام را ترجیه می د

راي دهنده
15. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • SONY ERICSSON

12 80.00%
  • OTHER

4 26.67%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: بحث های هاشیه ای و تجارب جالب در مورد گوشی های سونی اریکسون

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض بحث های هاشیه ای و تجارب جالب در مورد گوشی های سونی اریکسون

خوب انگار ما هرجا پست میدیم یکی میاد زرت و زورت پاکش میکنه. خوب البته حق دارند چون بحث ها رو از مسیر خودش منحرف میکنیم.
    به نظرم اینجا خوبه که بچه های se باز بیان و بحث های هاشیه ای و تجارب و یا نظراتشون رو در مورد کمپانی معظم سونی اریکسون و محصولات فوقالعاده اش مطرح کنند. به امید اینکه محفلی دوستانه برا ی تبادل نظرات ( نه ماحث فنی پیشرفته - که خودشون تاپیک جداگانه دارند) نبدیل بشه. تصمیم داشتم که این تاپیکو توی متفرقه ها بزنم دیدم همه سونی باز ها اینجان کسی اونجاها پیداش نمیشه. خوب برای اول کار من مصطفی خان و آرمان ( شایدم آرمین) رو دعوت میکنم. امیدوارم تا تاپیک به اعماق نرفته سر و کله اشون پیدا بشه

داره خودمونی میشه A.MATEUR U S E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

9 عنوان نداره

سلام من تجربه خاصي با سوني ندارم، منتها اگه ميگفتي مشکلاتشو بگو 3 صفحه برات مينوشتم.
    يک تجربه: اگه گوشيتون روشن نشد، زياد نگران نشيد، مشکل شما با در آوردن باتري و زدن زبون به محل اتصال، حل ميشه

راستي هاشيه ات ته حاشيه است !!!

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اگه گوشيتون روشن نشد، زياد نگران نشيد، مشکل شما با در آوردن باتري و زدن زبون به محل اتصال، حل ميشه
    ایول.اخر تجربه بود.ولی خدا نصیب نکنه.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگه دید setool گوشی رو نمیخونه یا usbرو نصب نکردی یا مثل یه بنده خدایی دکمه c کامپیوتر رو گرفتی

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه دید setool گوشی رو نمیخونه یا usbرو نصب نکردی یا مثل یه بنده خدایی دکمه c کامپیوتر رو گرفتی
    اییییییییییول آخرشه
    به نظرتون منصف ترین برند کدومه؟ منظورم اینه که تا حالا از کدام خرید هاتون بیشترین احساس رضایت رو کردید؟ من که به جز سونی اریکسون به چیز دیگه ای حتی فکر هم نکردم.

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    کلا منظور این تاپیک رو نفهمیدم
    اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کردید ولی کامپیوتر اون رو نمیخونه
    نگاه کنید ببینید شاید گوشی رو حالت فایل ترنسفر نباشه

داره خودمونی میشه A.MATEUR U S E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

11 بازم عنوان نداره

اینو گفتی یاد یه چیز دیگه افتادم، اگه دیدید setool گوشی رو نمیخونه و مطمئنید که دکمه C کیبورد نگرفتید و usb رو هم نصب کردید ولی باز setool گوشی رو نمیخونه، همینطور که SETOOL مشغول جستجوه، از کنترل پنل Add Hardware انتخاب کنید و بزارید سرچ کنه، حتما مشکلتون حل میشه و گوشیتونو میشناسه

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب انگار ما هرجا پست میدیم یکی میاد زرت و زورت پاکش میکنه. خوب البته حق دارند چون بحث ها رو از مسیر خودش منحرف میکنیم.
    به نظرم اینجا خوبه که بچه های se باز بیان و بحث های هاشیه ای و تجارب و یا نظراتشون رو در مورد کمپانی معظم سونی اریکسون و محصولات فوقالعاده اش مطرح کنند. به امید اینکه محفلی دوستانه برا ی تبادل نظرات ( نه ماحث فنی پیشرفته - که خودشون تاپیک جداگانه دارند) نبدیل بشه. تصمیم داشتم که این تاپیکو توی متفرقه ها بزنم دیدم همه سونی باز ها اینجان کسی اونجاها پیداش نمیشه. خوب برای اول کار من مصطفی خان و آرمان ( شایدم آرمین) رو دعوت میکنم. امیدوارم تا تاپیک به اعماق نرفته سر و کله اشون پیدا بشه
    کسی من رو صدا کرد؟
    این رو خوب امدی مهدی.اقا این همکار تراشه.تراشکاری.حالا هر چی.خیلی باحاله.یه پیغام رو واسم 5 بار فرستاده که پستم موو شده.بماند دیگه....الان میاد پست ما رو هم می تراشه....
    والله من که دیگه مثل حوونی ها نیستم.یادته 2 صفحه پر میکردم هر پستم رو...هیییی جوونی
    اما این ارمین اول راهه و پر انرژی..ارمین بیا .......
    بریم به یاد اون موقع ها.......
    سلام من تجربه خاصي با سوني ندارم، منتها اگه ميگفتي مشکلاتشو بگو 3 صفحه برات مينوشتم.
    يک تجربه: اگه گوشيتون روشن نشد، زياد نگران نشيد، مشکل شما با در آوردن باتري و زدن زبون به محل اتصال، حل ميشه

راستي هاشيه ات ته حاشيه است !!!
    ببین یوزر جان یه 2 روز این پست های وب دیزاینر ما رو بخونیمیفهمی املاش ضعیفه.سخت نگیر
    در مورد تجربت هم من یکی اولین باره میشنوم.اگه گوشیت نوکیا قدیمی بود دلیلش رو میگفتم اما تو سونی اریکسون من نشنیده بودم همچین چیزی رو...
    اره زبون زدن داریم اما نه اینجوریشمن گوشیم همیشه تو جیبم بودو پورت یو اس بیش کثیف میشد.همیه هم حس درست تمیز کردنش چون نبود.یه زبونی به پورت میزدم تا با کابل درست متصل بشه.همین
    اخ اخ که چقدر اینجوری پیام برام میمود.خدا رو شکر رب العالمین دیگه از این پیام ها تو ای دی جدیدم ندارم.همش مشکلشون این بود که دکمه ی کیبورد رو میگرفتن و میگفتن بابا چرا گوشیمون پس روشن میشه
    اییییییییییول آخرشه
    به نظرتون منصف ترین برند کدومه؟ منظورم اینه که تا حالا از کدام خرید هاتون بیشترین احساس رضایت رو کردید؟ من که به جز سونی اریکسون به چیز دیگه ای حتی فکر هم نکردم.
    بیخیال این اس ای منیست بازی ها(کلمه ایی جدید است که از فمنیست گرفته شده می باشد)
    همشون کلاه بردارن به قول خودت.من با چند تا چیز کلا تو گوشی حال میکنم واسه همین انتخابم سونی اریکسونه
    1-راحتی کار با کی پد که سونی ارسکون بهترینه.این نوکیا باید روی دکمه هاش با چکش بزنی
    2-راحتی کار با خود گوشی که امروز مد شده همه میگن یوزر اینتر فیس یا همون رابطه کاربری
    3-زیباییشه
    4-قدیمها_(الان خیلی مصداق نداره)با توجه به امکانات قیمت بهتر
    =======
    مهدی تو که میایی من رو به حرف می اندازی ها و این پستهای طوماریه من...تازه مثلا 1 هفته دیگه کنکور دارم چقدر درس میخونم
    شاد باشید

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11 Sony Ericsson Only

من که عاشق دو اتیشه گوشیهای Sony Ericsson هستم تا حالا از گوشیهای اریکسون بدی ندیدم
    اصلا به مارک های دیگه اهمیتی نمیدم
    sony ericsson
    Last edited by adrenalin; 30-04-2008 at 21:11.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

منم که عاشق Se !!!
    البته منصف هست ولی جدیدآ نوکیا هم داره منصف میشه !!! (مثالش توی ن82 و 5700 و ...)
    این جریان C کامپیوتر واسه دوستم اتفاق افتاده بود !!!
    حاشیه هم اینجوریه !!!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •