با سلام من می خوام طبق فیلم های زیر اجساممو خرد کنم تا اینکه بتونم تو fracture استفاده کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام من می خوام طبق فیلم های زیر اجساممو خرد کنم تا اینکه بتونم تو fracture استفاده کنم.
حجم این فایل 4 مگه اگه میتونی خودت توضیح بده چیکار می خوای بکنی ، تا کمکت کنیم
سلام هادی جان راستش من می خوام یه object به قسمت های نا منظمی خرد کنم که تمام این قسمت ها از همون object باشن و در هین اینکه خرد هستن ولی باز هم یه object تشکیل داده باشند با اینکه وقتی می خوام تو reactor از fracture استفاده کنم و اون جسمم که به ظاهر یه جسم به هم پیوسته هستش بشکنه .بازم اگه بتونی اون فیلمو دانلود کنی قشنگ متوجه میشی.
خوب ، ببین دوست خوب
شما باید کله جسمتونو وقتی انتخابه توی edit poly پلی گان های قسمتهای مختلفو انتخاب کنی و بعد روی دکمه ی ( دقت کن پلی گانشو باید انتخاب کنی مثلا سه تا پلی گان کناره هم ) و روی دکمه ی detach کلیک کنی بعد میبینی که اون قمسمت یه شی جا میشه
اخه با این کار فقط یه بعد از اونو میده من منظورم اینه که یه شیی مثل یه سنگ که توش پر هم باشه وقتی میشکنه به چند قسمت پر تبدیل میشه ولی با این کاری که شما میگید فقط یه بعد از اون polygan شی میشه
سلام
شما اینو ببین
به کارت میخوره
سلام
شما اینو ببین
به کارت میخوره
برای شکستن بهترین راه استفاده از Particle هاست.
یه آموزش اگه وقت پیدا کردم حتما میذارم.
ممنون ولی آقا saber فایلی که دادی خراب بود
و sss-hhh-ooo عزیز به نظر من partical ها محدود هستن و نمی شه زیاد روشون کار کرد....
اگه لطف کنید این لینکی که دادمو دانلود کنید دقیقا متوجه حرفم میشید و بعد اینکه اجسام partical درون reactor نمیان
سلام
از چه نظر فایل خرابه؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)