پس رم مطمئنا سالمه. چون من 2 تا ویندوز (xp+vista) رو نصب کردم و الان هر دو تاش کار می کنه.
الان 2 تا سوال جدید دارم:
یکی در مورد دمای CPU. دمای CPU ی من در حالت نرمال 75 درجه است! و وقتی با کامپیوتر کار نسبتا سنگینی انجام می دم، به راحتی به 90 درجه و حتی 95 درجه هم می رسه! و جالب اینجاست که توی این دما هیچ مشکلی نداره و به راحتی کار می کنه!
(مثلا در حال حاضر من این پنجره ها رو باز دارم: outlook-messenger-IE-Opera-Notepad و دمای سی پی یو 85 درجه هست و گاهی هم 90! عکس زیر رو ببینید.)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با روشن کردن مدیا پلیر این دما تا 95 رسید!
این هم تصویر دما در منوی بایوس:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تاپیک های مربوط به دمای سی پی یو رو خوندم:
- فن سی پی یو داره کار می کنه. (توی عکس هم مشخصه)
- دمای اتاق خیلی معمولیه. گرم نیست. در مواقعی که کولر روشنه باز دمای سی پی یو همینه.
- کیس من به جز فن پاورش، 2 تا فن دیگه هم داره که هر 2 دارن کار می کنن.
- دمای قطعات دیگه مثل هارد و کارت گرافیکی نرماله (بین 35 تا 55 درجه)(با hmonitor دیدم)
- هم منوی بایوس، هم نرم افزار Hmonitor و هم نرم افزار Everest روی دمای سی پی یو با هم توافق دارن! به علاوه نرم افزار Easy Tune 5 که توی سی دی مادربردم بود هم این دما رو تایید می کنه!
(همون طور که توی پست بالایی گفتم، من جدیدا خمیر سیلیکون پردازنده رو عوض کردم ولی دمای سی پی رو از اولش هم همین جور بود. یعنی از قبل از تعویض خمیر.)
- بایوس هم آپدیت شده.
- فن سی پی یو 4 رشته سیم داره.
- فن جدا نخریدم این فن از اول روی کامپیوتر بود. روش نوشته Intel و به نظرم روی خود سی پی یو بوده.
سوال: چه طور چنین چیزی ممکنه؟!؟!؟ سنسور گرمایی س پی یو می تونه خراب بشه؟