سلام
چه طوری آهنگ مخصوص خود گوشی رو پاک کرد؟
سونی اریکسون رو.
سلام
چه طوری آهنگ مخصوص خود گوشی رو پاک کرد؟
سونی اریکسون رو.
اين فايلها در حالت readonly هستند، براي خارج كردن از اين حالت، ميتوني از برنامه موبي اكسپلورر استفاده كني، بعد پاكش كني.
يا ميتوني از پي سي سويت گوشي استفاده كني.
دقت كن اين فايلها در حافظه داخلي گوشي هستند، درايو C موبي.
سلام
من نفهمیدم که موبی اکسپلورر چی هست؟
یا پی سی سویت؟
پی سی سویت مثل اینکه تو سی دی سونی اریکسون بود سی دی شو باید نصب کنم؟
اول از همه برنامه موبی از اینجا دان کن:اگه با رپیدشیر مشکل داری، لینکتو تو rapidbaz.com کپی کن، بهت لینک مستقیم میده ( فایلهای زیر 10 مگ، به مدت1 هفته مجانیه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب برنامه، با این پیغام مواجه میشی، از الان تا بینهایت به این پیغام جواب مثبت(YES) بده:
بعد از این پیغام همچین چیزی میبینی:
C مربوط به حافظه داخلی و E مربوط به مموری کارته
یادمون نره هدف ما پاک کردن SonyEricsson.mid که از طریق معمول پاک نمیشه! این فایل در حافظه داخلی گوشیه پس اونجا میریم، برای ورود به هر فولدر هم میتونی از جوی استیک گوشی استفاده کنی، هم دکمه 5 ( 2و4و8و6 جهتها هستند از جواستیک هم میتونی استفاده کنی)
بعد از قرار گرفتن روی فایل مورد نظر، از menu باید properties انتخاب کنی:
حالا تیک writable بزن و از more باید ok انتخاب کنی، اون پیغام عذاب آور بازم میاد همهشو یس بزن
حالا میتونی فایلتو پاک کنی
بله PCsuite همونیه که تو سی دی همراه گوشی، آقاهه بهت میده !
ممنون دوست عزیز
ولی اون PC Suite رونصب کنم بعد باهاش به گوشی وصل یشم اون آهنگ رو نشون نمیده.
از اون برنامه ممنون.
تو پی سی سویئت یه قسمتی هست به نام filemanager (اگه اشتباه نکنم، درست یادم نیست) اونجا میتونی به اطلاعات حافظه گوشی دسترسی پیدا کنی.
ببینم مگه موبی کارتو راه ننداخت؟
با برنامه ستول همون هك ميتوني راحت اينا رو پاك كني!!!
اين نوشته ها رو تو Notepad قرار ميدي بعد با هر نامي سيو ميكني اين فايل txt رو تو قسمت MISC files برنامه ستول قرار ميدي بعدWrite SCRIPT رو ميزني!!!
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Hadi King; 03-05-2008 at 18:25.
شما با نصب پچ remove_java_permission برای همیشه از شر اون پیغام عذاب آور راحت میشید.
و با نصب پچ full_access_to_file_managers_on_java_in_fs_phone به تمام فایلهای سیستمی ( از جمله اون آهنگ) دسترسی پیدا میکنید.
موفق باشید![]()
سلام
با برنامه ی MobyExplorer
چرا نمیشه تو گوشی سونی اریکسون 310 آهنگ ها و عکس ها رو پاک کرد؟
اصلاً آهنگ و عکس ها رو نشون نمیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)