تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: خريد هرد اكسترنال

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض خريد هرد اكسترنال

سلام
    1) دوستان قيمت هارد اكسترنال چنده تو ظرفيت هاي 500 و 750 و 1 ترابايت
    2) بعد تو بازار ماركهاي segate , WD , maxtor هست از بين اينا كدوم از همه بهتره
    3) هاردهاي 500 به بالا اندازشون بزرگتر از بقيه است ميخواستم بدونم اينا براي تامين برقشون به آداپتوري چيزي احتياج دارن يا فقط usb كافيه و برقشون و تامين ميكنه
    4) بعضي مدلها با Ethernet وصل ميشن ، فرق اين نوع اتصال با usb چيه وكدوم بهتره؟
    5) سرعت انتقال با usb خوبه ، مشكلي پيش نمياد ؟

هركي هر تجربه اي چيزي داره بگه چون چند روز ديگه ميخوام بخرم
    كلاً هارد اكستنال با ظرفيت 500 به بالا چي خوبه؟؟؟؟

مرسي

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

يكي بياد يه كمكي بكنه ديگه يعني هيچكي درباره هارد اكسترنال هيچي نميدونه ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه afghantoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

درود
    من کلی تحقیق کردم و می خوام بخرم خودم و راهنماییت میکنم.
    هارد کلاً وسترن خوبه. بقیه رو ول کن.
    هارد وسترن ظرفیت 500 به بالا حجمش بزرگه (20*15*5) و آداپتور می خواد. قیمت 500 حدود 130 تومن و قیمت 1000 حدود 250 هستش (البته فقط usb). سرعت usb حدود 20 25 مگ بر ثانیه است و خوبه. ولی قابلیت فایروایر سرعتش میشه حدود 35 و البته قیمت هم حدود 50 تا 100 میره بالاتر که به نظر من ارزش نداره.
    هارد های مدل پاسپورتی هم برند وسترن داره که ظرفیت 320 اون با قیمت حدود 159 هستش و مستقیم با usb وصل میشه و برق جدا نداره.

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

چه خوب يكي اومد
    يه سوال ديگه هم داشتم:
    توي كاتالوگ هاي وسترن ظرفيت 750 هم هست ولي من تو بازار نديدم
    ميخواستم بدونم قيمت 750چنده بعد هم از كجا بگيرم خوبه؟
    بعد هم وسترن 500 چند تا مدل داره :Home , Office , Essential اينا فرقاشون چيه ، تو ايران همه مدلا هست ، و مثلاً اين كه فرموديد 130 تومنه كدوم مدلشه؟

خيلي خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

درود
    اولین نکته رو یادت نره که اینجا ایرانه و حساب کتاب نداره.
    مثلاً از هارد های وسترن فقط ظرفیت های 500 و 1000 رایج هست و همه (اکثراً) دارن و قیمتش معقوله. وگرنه 750 اگر هم باشه باید کلی بگردی اونم تازه با اختلاف 10 تومن نسبت به 1000.
    برای خرید هارد هم پاساژ اصلی تهران خوبن و تفاوت زیادی ندارن. من خودم با پاساژ ایران (خیابان ولیعصر) راحت ترم. .لی خب پایتخت و رضا هم بد نیست و تفاوت قیمت زیادی ندارن.
    این هارد ها که میگی مدلاشون رو میتونی تو سایت سازگار ارقام ببینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اکثر فرقشون تو مدل های کانکت شدنشون و سرعتشونه. مثلاً یه سری firewire ساپورت میکنه یکی نمیکنه! من خودم کلی مدل ها رو خوندم و رفتم دیدم هیچکدوم از فروشنده ها نمی دونن خودشون! اگر بخوای بگیری چند سری هست. ولی سایز My Book Essential (فکر کنم) که از همه سایزش ایده آل تره دو مدل داره. یکی اونه که فایروایر داره و قیمتش بالاتره (که ارزش نداره) یکی هم اونه که معمولیه و قیمتش معقول تره. این 130 تومن مدل ساده بی firewire هستش که سایز 20*14*5 (فکر کنم) داره و وزن 1.2 . قیمت خوب. اکثراً هم همین نوع رو دارن ولی اگر بهشون بگی می خوام iLink ساپورت کنه خودشون اون یکی رو اگه داشته باشن میگن.
    بازم اگر سوالی بود در خدمتم.

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

خيلي خيلي خيلي ممنون از راهنماييتون
    فكر كنم همون My Book Essential از همه لحاظ همون طور كه گفتيد بهتره.
    آخرين سوال هم ازتون بكنم : اين eSATA چيه يه جور رابطه ديگه بعد به كجا وصل ميشه و سرعتش چقدره
    فكر كنم ديگه تو هفته‌ي ديگه برم همون Essentia كه گفتيد و برم بگيرم
    بازم از راهنمايتون ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Washington DC

پيش فرض

درود
    والا eSata رو نمیدونم چیه ولی یه اصل کلی! اگر کاربر معمولی بخر فقط حواست به USB باشه! چون کترتو راه میندازه پولتم الکی حروم نمیشه!
    منم هفته ی دیگه یه وسترن همین مدلی 1000 می خوام بگیرم با یه 320 جیبی.

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

درود
    اولین نکته رو یادت نره که اینجا ایرانه و حساب کتاب نداره.
    مثلاً از هارد های وسترن فقط ظرفیت های 500 و 1000 رایج هست و همه (اکثراً) دارن و قیمتش معقوله. وگرنه 750 اگر هم باشه باید کلی بگردی اونم تازه با اختلاف 10 تومن نسبت به 1000.
    برای خرید هارد هم پاساژ اصلی تهران خوبن و تفاوت زیادی ندارن. من خودم با پاساژ ایران (خیابان ولیعصر) راحت ترم. .لی خب پایتخت و رضا هم بد نیست و تفاوت قیمت زیادی ندارن.
    این هارد ها که میگی مدلاشون رو میتونی تو سایت سازگار ارقام ببینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اکثر فرقشون تو مدل های کانکت شدنشون و سرعتشونه. مثلاً یه سری firewire ساپورت میکنه یکی نمیکنه! من خودم کلی مدل ها رو خوندم و رفتم دیدم هیچکدوم از فروشنده ها نمی دونن خودشون! اگر بخوای بگیری چند سری هست. ولی سایز My Book Essential (فکر کنم) که از همه سایزش ایده آل تره دو مدل داره. یکی اونه که فایروایر داره و قیمتش بالاتره (که ارزش نداره) یکی هم اونه که معمولیه و قیمتش معقول تره. این 130 تومن مدل ساده بی firewire هستش که سایز 20*14*5 (فکر کنم) داره و وزن 1.2 . قیمت خوب. اکثراً هم همین نوع رو دارن ولی اگر بهشون بگی می خوام iLink ساپورت کنه خودشون اون یکی رو اگه داشته باشن میگن.
    بازم اگر سوالی بود در خدمتم.
    فروشگاههاي كامپيوتري اكثرا توسط افرادي كه تخصص خاص كامپيوتر يا الكترونيك ندارن گردونده ميشه
    اما در شركت هايي كه هروش هم دارن آدم ها با سواد ميتونين پيدا كنين كه اطلاعات فني و بروز در اختيارتون قرار بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •