سلام:
بچه ها کسی از این فستیوال اوورکلاکینگ آواژنگ که 26 اردیبهشت برگزار میشه اطلاع دقیق داره؟؟
ثبت نامش و اینکه شامل چه برنامه هایی هست؟؟
من از طریق سایتی که معرفی کرده نمیتونم ثبت نام کنم.کجاش باید ثبت نام کرد اصلاً؟![]()
سلام:
بچه ها کسی از این فستیوال اوورکلاکینگ آواژنگ که 26 اردیبهشت برگزار میشه اطلاع دقیق داره؟؟
ثبت نامش و اینکه شامل چه برنامه هایی هست؟؟
من از طریق سایتی که معرفی کرده نمیتونم ثبت نام کنم.کجاش باید ثبت نام کرد اصلاً؟![]()
ثبت نام به اون بزرگی رو تو سایتش ندیدی . باید ثبت نام کنی شاید برات دعوت نامه بیاد شاید چون فکر کنم تعدا محدوده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولين فستيوال اوركلاكينگ در روزهاي بيست و ششم وبيست و هفتم ارديبهشت ماه(3 سانس) در تهران برگزار شد. در اين فستيوال كه به صورت سمينار و كارگاه آموزشي بود مباحثي همچون مفاهيم اوركلاكينگ ، شيوه هاي آن ، معرفي سخت افزارهاي مناسب و كارگاه آموزشي با حضور كارشناسان بين المللي اوركلاكينگ مطرح شد .
مسابقه اوركلاكر برگزيده فستيوال و اعطاي گواهينامه شركت در اولين فستيوال اوركلاكينگ ايران از ديگر بخش هاي اين برنامه بود كه توسط گروه شركتهاي آواژنگ و گيگابايت اجرا شد
و بهتره بگیم یه جور تبلیغ برا gigaByte بود و هر کسی هم که در ثبت نام و در قسمت تجربه overclocking زده بود حرفه ای دعوت نشده بود .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)