تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: یک سوال در ارتباط با c++

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض یک سوال در ارتباط با c++

سلام دوستان
    من در حال یادگیری c++ هستم اما یه سوالی برام پیش اومده
    یک زبان برنامه نویسی (مثل c++) به چند بخش تقسیم می شه منظورم اینکه اگر تمام قواعد دستوری یک زبان برنامه نویسی (syntax) رو یاد بگیرم دیگه با خود اون زبان مشکلی ندارم و با استفاده از library هایی که برای اون زبان نوشته می شن می تونم برنامه موردنظرم رو بنویسم یا نه ؟ اگه می شه دوستان یه توضیحی بدن ممنون می شم!!

در آغاز فعالیت mohamadpk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

12 !!!!haaaaaaaaaaa? ahaaaaaaaaa

دوسته عزیز منظورت رودوروست نفهمیدم اما اگر منظورت اینه که فقط با یاد گرفتن syntax ها میخوای هر جور برنامهی بنویسی این امکان پزیر نیست یعنی یاد گرفتن syntax فقط اولین مرحله کارته ویک چیز دیگه c++زبانه قدرتمندی هست و دست وپای شما مثل خیلی از زبان های جدید بسته به این نیست که از کتاب خانه دیگران استفاده کنید قدرت این زبان به قدری است که کتاب خانه های ۹۰ در صد زبان های جدید با آن نوشته میشود

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوست من
    خوب شما که میگی یادگرفتن syntax ها مرحله اوله کاره می شه بگی خوب بعد باید چی رو یادبگیرم آخه این جور که من فهمیدم یادگرفتن syntax ها خیلی بخواد طول بکشه 1 ماه دیگه بیشتر نمی شه و اینکه چه طور کتاب خانه های 90 درصد زبان های جدید با این زبان نوشته می شن منظورم اینکه با کمک library های استاندارد c++ یا نه از چیز دیگه ای کمک میگیرن
    درضمن من که قبلا با .Net کار می کردم یه خوبی که داشت msdn بود که همه چیز توش بود و خلاصه یه دایرة المعارف کامل بود برا زبان c++ هم یه همچین دایرة المعارفی وجود داره ؟؟؟ اگه منابعی چیزی می شناسید لطفاْ اون ها رو معرفی کنید
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •