دوستان سلام کسانی که اطلاعاتی در مورد این برند (pny ) دارند لطف کنند ما رو هم بی نصیب نذارند و یه بیوگرافی از این برند بگن تا ببینیم معتبر هست یا نه و در چه رده ای میتونه مقایسه بشه منظورم با چه برند های دیگه.
ممنون![]()
دوستان سلام کسانی که اطلاعاتی در مورد این برند (pny ) دارند لطف کنند ما رو هم بی نصیب نذارند و یه بیوگرافی از این برند بگن تا ببینیم معتبر هست یا نه و در چه رده ای میتونه مقایسه بشه منظورم با چه برند های دیگه.
ممنون![]()
PNY یک برند آمریکایی معتبره که عمده فعالیت حرفه ایش در زمینه کارتهای Quadro FX و Tesla هست و البته کارتهای Geforce هم تولید می کنه. PNY جزو تولید کننده های رم و کارتهای حافظه هم هست.
در کل برند معتبر و قابل اعتمادیه. فکر می کنم گارانتی اش هم آلبالو باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم.
راستی اونطوری که نوشته تو لینکی که گذاشتی خوشبختانه با چین کار نمیکنه و این مارک چینی نداره.
البته باز هم احتمالش زیاده Made in China رو پشت محصولات PNY هم ببینید!![]()
کارتهای گرافیکی خوبی تولید میکنه اما رمهاش جزو آشغال ترینهاست با گارانتی سازگار.
اصل این طور نیست من خیلی وقت از این رم و فلش ها استفاده می کنم و به خیلی از دوستانم هم توصیه می کنم هم به لحاظ طراحی قشنگه هم کیفیت
درود
درسته Pny یکی از بهترین تولید کننده های کارتهای گرافیکی حرفه ای هست و در زمینه تولید حافظه هم فعالیت میکنه
تا حالا که حافظه درست و حسابی از این کمپانی ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)