من ميخوام يه صفحه سياه درست كنم كه دقيقا بتونم يه عكي رو وسطش بزارم. يعني با هر ريزولوشني كه نشون داده ميشه عكس وسط صفحه باشه. عكسش رو براتون ميزارم كه بهتر متوجه بشيد.
![]()
من ميخوام يه صفحه سياه درست كنم كه دقيقا بتونم يه عكي رو وسطش بزارم. يعني با هر ريزولوشني كه نشون داده ميشه عكس وسط صفحه باشه. عكسش رو براتون ميزارم كه بهتر متوجه بشيد.
![]()
یه نمونه خیلی خیلی ساده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله بهترین راه همینه با CSS و لایه ساختن این یکمی دردسر داره بخاطر Align عمودی .
مرسي دوستان همينه. حالا من يه وبلاگ تو بلاگفا دارم. ميخوام وقتي بازش ميكنم فقط اين كد رو اجرا كنه. ولي پيغام خطا ميده. ميشه بگيد بايد چي كار كنم؟ يعني اصلا قالب وبلاگ رو بازسازي نميكنه.
خب احتمالا شما اين کدها رو کاملا جايگزين قالب کردين !
شما بايد قالب رو باز کنين بعد وسطشو ويرايش کنيد . ا اينکه همه کدهای قالب رو پاک کنيد که ...
ميشه شما كدش رو بهم بديد. درسته من همه رو پاك كردم و اينار و جايگزين كردم. ولي الان پيغام ميده كه :
خطا - تغيير قالب امکان پذير نيست
قالب وبلاگ ميبايست محتواي کد <BLOGFA> باشد.
ميشه بگيد بايد چي كار كنم ؟؟![]()
اینا hTML هستن داخل قالب وبلاگ باید از کدهای خودشون استفاده بکنید که تلفیقی از HTML هست و یسری تگ مخصوص ساخت قالب .
خوب ميشه شما بگيد من بايد چي كار كنم/؟؟؟ من چيز خيلي سختي ميخوام. من ميخوام وقتي وارد وبلاگم ميشم كه براي بلاگفا هستش يه صفحه سياه باشه و وسطش يه عكس همين.![]()
بابا تو رو خدا يه چيزي بگيد. من خيلي كارم واجبه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)