تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تعرفه ی عادلانه برای 2 گیگ ترافیک ماهیانه چنده

راي دهنده
6. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیر 10 هزار تومان

5 83.33%
  • بین 10 تا 20 هزار تومان

1 16.67%
  • بالای 20 هزار تومان

0 0%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: با دو گیگ ترافیک ماهیانه چکار میشه کرد ؟

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض با دو گیگ ترافیک ماهیانه چکار میشه کرد ؟

سلام
    من تو تهران نیستم ویه سرویس adsl گرفتم که ترافیک دو گیگ در ماه داره و 29 تومان در اومده ! چاره ی دیگه ای هم نداشتم فقط همین یه شرکته . حالا میشه راهنمایی کنین که راهی وجود داره من بتونم مثلا بیشتر از دو گیگ مصرف کنم ولی کسی متوجه نشه . اونها همون دو گیگ در ماه رو بدن و من سه گیگ استفاده کنم ؟( فشرده سازی یا چیزی... تو این مایه ها . )

مدیر محترم بخش : من قصدم کلاه برداری نیست . شما هزینه رو اگه نگاه کنی می فهمی من با چه مبلغ گزافی دارم این رو می خرم .
    Last edited by farsweb; 24-04-2008 at 08:00.

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

خدایی خیلی ازت پول میگیمرن!!!!!!
    من همین قیمت رو میدم ، با سرعت 256 ، نامحدود............................. یه بار تو یه فروم خوندم میشه از طریق یه برنامه این کارو انجام داد........... البته کاربرایی که امتحان کرده بودن شاکی بودن و ایراد میگرفتن میشه و نمیشه!!!!
    به نظرم نشدنی هست............ ولی میگردم اگه اون فروم یا برنامه پیدا کردم ، آمار میدم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

11

من همین قیمت رو میدم ، با سرعت 256 ، نامحدود............................. یه بار تو یه فروم خوندم میشه از طریق یه برنامه این کارو انجام داد........... البته کاربرایی که امتحان کرده بودن شاکی بودن و ایراد میگرفتن میشه و نمیشه!!!!
    به نظرم نشدنی هست............ ولی میگردم اگه اون فروم یا برنامه پیدا کردم ، آمار میدم.
    آره دوست من - بازار انحصاریه دیگه . ممنون میشم اگه اطلاعاتی رو که گفتین در اختیارم بگذارید .
    خدانگهدار

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با دو گیگ ترافیک ماهیانه چند ساعت در روز میشه وبگردی کرد ؟

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

4 تا 5 ساعت وبگردی در روز و دانلود کم اگر داشته باشی به آخر برج میرسه

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی کدوم منطقه مخابراتی هستی پیش شمارت چند؟؟؟؟/

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

می تونی از برنامه onspeed استفاده کنی
    که با پایین اوردن کیفیت عکسهای بی اهمیت، می تونه توی پهنای باند صرفه جویی کنه و سرعت رو بیشتر کنه

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

سلام
    من تو تهران نیستم ویه سرویس adsl گرفتم که ترافیک دو گیگ در ماه داره و 29 تومان در اومده ! چاره ی دیگه ای هم نداشتم فقط همین یه شرکته . حالا میشه راهنمایی کنین که راهی وجود داره من بتونم مثلا بیشتر از دو گیگ مصرف کنم ولی کسی متوجه نشه . اونها همون دو گیگ در ماه رو بدن و من سه گیگ استفاده کنم ؟( فشرده سازی یا چیزی... تو این مایه ها . )

مدیر محترم بخش : من قصدم کلاه برداری نیست . شما هزینه رو اگه نگاه کنی می فهمی من با چه مبلغ گزافی دارم این رو می خرم .
    چي دو گيگ 29000 هزار تومان ؟ اونوقت با چه سرعتي؟ اينا ديگه كي هستن .

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من در استان سمنان هستم . متاسفانه خود شهر سمنان هم نیستم ساکن یکی از شهرستان ها ی کناریشم ( مهدیشهر ) . متاسفانه تا میتونن مردم رو پوست می کنن . تو رو خدا قدر ارزونی تهران رو بدونید بخدا اگه مسکنش نبود جای زندگی بود . دو گیگ 29 هزار تومان اونهم چی با فروش مودم و دریافت ودیعه . تازه مسئولش میگه جایی که شما هستی نهایتا 128 کیلوبیت رو تا 100 تا جواب میده !

من چاره ی دیگه ای نداشتم چون قراره هزینه ی تلفن خطوط شهری رو ببرن بالا و خانواده ی ما هم همینجوری ماهی 30000 تومان خرج اینترنت می کنن . فقط امیدوارم سازمان بازرسی گوششون رو بپیچونه . اگه به اون شرکت میگفتم این پول زیاده , خب میگفت نخر ! بنابراین فعلا می سوزم و میسازم . لطفا اگه راهی پیدا کردید دریغ نکنید .
    Last edited by farsweb; 25-04-2008 at 10:21.

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

واسه شما ها خیلی ارزونه . من 64 میگیرم با 8گیگ ترافیک 24300 . البته ترافیکش مهم نیست اما 24 تومن اونم واسه 64 ... چه خبره ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •