سلام
دوستان یه طرح دارم که میتونیم با کمک همدیگه این رو عملی کنیم
ببینید دوستان من به یه 6 الی 7 نفر (بیشتر باشید چه بهتر)احتیاج دارم برای چی؟
قصد دارم یه تیم آموزشی راه بندازیم
خب؟
ما میام از آموزش های ویدئویی یا سایت های tutorial آموزش های مختلف رو ترجمه میکنیم مثله انجمن فوتوشاپ
البته من آموزش افتر از پایه رو ادامه میدم ولی دیدم یخورده کسل کننده هست پس باید دست بکار بشیم
ما فرض میکنیم 8 نفر باشیم
فقط کافیه هر ماه هر نفر تنها 1 آموزش بزاره (همین بسه اگه بیشتر باشه ،چه بهتر)پس کاره سختی نیست
چون هر ماه یدونه که وقتی نمیگیره مشکل زبانم با دیکشنری هایی مثله babylon ... حله
اصلا لازم نیست که افتر کاملا بلد باشیم ما قصد داریم یاد بگیریم
اگه آرش جان هم لطف کنه با ما همراه بشه که عالی میشه ،انصافا ماهی یه آموزش زیاد نیست
خب بعد از اینکه هرکس آموزش گذاشت ،دیگران اونو مطالعه میکنند و نظر میدن درباره اون تکنیک بحث میکنیم ،نمونه کار میزاریم،یا ایده های خودمون رو بوسیله اون تکنیک درست میکیم
هدف :افتر افکت نرم افزار ی هست که شما نمیتونی بشینی جعبه ابزار یاد بگیری و خلاص
ما با این کار دیدمون نسبت به هر افکت ،لایه ....باز میشه و اینطوری میتونیم راحت تر تسلط پیدا کنیم
خیلی ها در این مرحله میمونند ولی بعضی ها هم خودشون به خلق ایده میپردازند
مثله در انجمن فوتوشاپ خیلی در مرحله اول موندند ولی اگه نگاه کنید چند نفری هم رفتن و تاپیک :طرح های خودشون رو زدند
اگه 8 نفر جمع بشیم و هر نفر ماهی فقط یک آموزش بزاره میشه هفته 2 آموزش که خیلی عالیه
این کار سخت نیست اگه هم مشکلی در ترجمه آموزش داشتیم در همین تاپیک مطرح میکنیم تا برطرف بشه
پس اگه میخواید افتر افکت یاد بگیرید بسم الله ....
ببینید نفس بلد بودن یک جلوه ویژه اهمیت نداره
یعنی من اگه بلد باشم جلوه ماتریکس رو درست کنم مهم نیست بلکه خودم باید چیزی خلق کنم تا دیگران رو به حیرت واداره
خب شاید بپرسید ما میخوایم چیزهایی که وجود داره رو یاد بگیریم پس چه فایده؟
فایده اش اینه که شما با کاربرد هر چیزی در افتر افکت آشنا میشید و روی اون تسلط پیدا میکنید
مثله الان من نمیدونم در منوی افکت با اون همه افکت هر کدوم چه کاری انجام میده و تنها با انجام توتریال های مختلف میشه تسلط پیدا کرد
پس خواهش میکنم منو همراهی کنید تا افتر افکت یاد بگیریم....
منتظرم![]()