سلام دوستان
ميدونم جوملا يه تاپيک اختصاصی داره ولی شرمنده چيزی اونجا پيدا نکردم به خاطر ايجاد تاپيک معذرت فراوان خواستاريم
ميخواستم يه سايت که تمپليتش قبلا طراحی شده رو با يه cms بسازم ، قبلا براش xoops نصب کردم xoops هم زياد بد نيست امکانات خوبی داره اما اصلا از تمپليت ساختن برای xoops خوشم نمياد
حالا ميخوام ببينم تمپليت ساختن برای جوملا چطوره ؟ قبلا خيلی از جوملا استفاده کردم و کاملا رو مديريت بهش تسلط دارم اما تلاشی که قبلا برای تمپليت ساختن براش انجام دادم رو نميدونم به کجا رسيد !
الان رو يه سايتی به طرز کاملا اورجانسی ميخوام جوملا نصب کنم و اون تمپليت رو براش به کار ببرم
مشکل اينه که ظاهر سايت حتما بايد همونشکلی باشه !
خلاصه اينکه ميخواستم بدونم که يه تمپليت فوق العاده ساده رو ميشه دو ساعته برای جوملا آماده کرد يا نه ؟
xoops که خيلی وقتم رو گرفت ترجيح ميدم از تمپليتهای آماده برای اين کار استفاده کنم اما اين کار تمپليتش مشخص شده و جای تغيير زيادی نداره
يعنی بايد خودمو با تمپليت وفق بدم نه تمپليت رو با جوملا !
در ضمن از سايت جوملا شارک يه ميل واسم اومد در مورد joomla template builder . ميخواستم بدونم کسی اين رو تا به حال امتحان کرده ؟ چون اصلا فرصت امتحان و خطا رو ندارم مجبورم زودتر اقدام کنم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين تمپليت خيلی خيلی سادست يه هدر و يه منو سمت راست ! ولی ميترسم تو اين وقت کم نتونم آمادش کنم و مجبور شم دوباره xoops نصب کنم .دوستان لطفا پيشنهاد بدين
ممنونم از کمک احتمالی همه ی دوستان .
اينم آدرس سايت واسه اينکه ببينين اين تمپليت چقدر سادست ، شايد واسه شما که کار کردين چند دقيقه طول بکشه ساختنش .
البته تمپليتش يه مقدار از چرخ گوشت رد شده !!!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا شرمنده اينو ميپرسم اون تاپيک خيلی عميق شده بود . فکر کنم بايد جوملا انگليسی نصب کنم و روش فارسی ساز اظافه کنم
ميخواستم بدونم حالا تنظيمات rtl شدن رو بايد تو قلب اعمال کنم يا خود به خود مثل xoops هر قالبی روش بذارم RTL ميشه ؟
و شرمنده اگه زحمتی نيست يه لينک مستقيم از آخرين فارسی ساز جوملا برام بذارين اصلا فرصت گشتن تو سايتشو ندارم
يادم رفت بپرسم کدوم نسخه ؟
ضمنا همونطور که از اسم سايت معلومه يه کار خير خاهانست شما هم اگه کمک کنيد بد نيست !! اگه منافع شخصيم بود انقدر عجله نداشتم ولی سر قوليه که دادم و مجبورم عمل کنم
بازم شرمنده ازين که مزاحم شدم
مرسی