سامسونگ d900i گوشی خوبیه یا نه؟
با قیمت 200 هزار تومان چه گوشی بخرم بهتره ؟
کیفیت دوربینش برام مهمه
البته به غیرازk800
ممنون میشم راهنماییم کنید
سامسونگ d900i گوشی خوبیه یا نه؟
با قیمت 200 هزار تومان چه گوشی بخرم بهتره ؟
کیفیت دوربینش برام مهمه
البته به غیرازk800
ممنون میشم راهنماییم کنید
دی900 در حد خودش و قیمتش خیلی عالیه...
نا امید نشو...در یک جمله ی کوتاه ، گوشیه خوبیه ولی اصلا کامل نیست.در این حد و حدود U600 و U700 خیلی گزینه های بهتری هستن!
ممنون از نظرتون
حالا در کل بین همه گوشی ها در حد قیمت 200تومان چی بخرم بهتره؟
Last edited by yasesefed; 21-04-2008 at 14:31.
سلام دوست عزیز ....
D900i گوشی خیلی عالی هستش که با 205 هزار تومان فکر نکنم بتونی گوشی بهتر از این پیدا کنی ....
کیفیت دوربینش در روز عالیه ... من بهت قول میدم از K800 و K810 هم بهتر عکس میندازه ... در شب نباید زیاد انتظاری ازش داشته باشی چون فلاش ضعیفی داره ....
از نظر داشتن رادیو و جنس بدنه از D900 سرتر هستش ولی متاسفانه فایلهای PDF رو نمیتونه شناسایی و باز کنه ...
شما اگر بتونی 20 الی 30 هزار تومان بزاری روی پولت و U600 بگیری که دیگه حرف نداره و میشه گفت دوربینش از D900i هم بهتر هستش و مخصوصا زیبایی خاصی داره ...
موفق باشی ...
دوست من
من زیاد در مورد برند سام اطلاعات ندارم.چون توصیه نمیکنم که بچه ها بخرن و لی خب سلیقه ها فرق میکنن
همونطور که میبینی تو پست بالا سامسونگ جان اطلاعات کامل در این برند داره
سامسونگ عزیز ممنون از اطلاعاتت
اما بازمکه یه چیزی یادت رفت من که گفتم 600 رو به دوستان توصیه نکنیم و در موردش زیاد هم بحث کردیم.
حالا شما دوست من اگه میخوای از برند سامگوشی تهیه کنی سامسونگ بهت میگه کهچیکار کنی
اما اگه خواستی سونی یا نوکیا بگیری من در خدمتم و مطمئن باش ناامید نخواهی شد
قربانت احسان جان ولی خواهش میکنم توی هر تاپیکی نزن تو سر این U600 !
بابا والا به خدا اسم سامسونگ توی ایران بد در رفته ... خوشبختانه من با همه گوشیهای سامسونگ سر و کار دارم و تا حالا هرکی این گوشیو خریده نیومده بگه چرا اینجاش اینطوریه ....
در مورد درخواست دوستمون گفتم و بازم میگم توی این رنج قیمت عمرا هیج گوشی یتونی پیدا کنی که به D900i برسه ...
روی U600 فکر کن و مطمئن باش ( من ضمانت میکنم که تا 2 سال هیچیش نمیشه و بعد از 2 سال هم بازم مطمئن باش که موردی پیش نمیاد ) عالی هستش ... باریکترین گوشی کشویی دنیا با دوربین 3.2 فوق العاده...
موفق باشی ....
ممنون از نظراتون
نه من فقط منظورم سامسونگ نیست تو هر برندی که باشه مهم نیست
خوب حالا شما تو نوکیا و سونی چی رو پیشنهاد می دین
باتریش یکمی ضعیفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)