با سلام خدمت عزيزان من به چند فايلي با پسوند Dnl برخورد كردم چگونه مي تونم اونا رو باز كنم با چه برنامه اي ؟
با سلام خدمت عزيزان من به چند فايلي با پسوند Dnl برخورد كردم چگونه مي تونم اونا رو باز كنم با چه برنامه اي ؟
سلام دوست عزیز ،
در ابتدا از شما تقاضا دارم در ایجاد تاپیک در محل مناسب بیشتر دقت نمایید. موضوع شما یک بحث نرم افزاری در حالت کلی است و ارتباطی به سیستم عامل خاصی ندارد.
پیشاپیش از توجه شما ممنونم ...
این پسوند در حالت کلی برای نرم افزار DESKTOP AUTHOR میباشد که برای ساخت کاتالوگ و بروشورهای تبلیغاتی و ... به صورت متحرک استفاده میشود. البته در حالتی خاص ، برای به روز رسانی Firmware نوعی از مودم های netMod نیز استفاده میشود.
در هر صورت شما در مورد پسوند یک فایل خاص باید ابتدا به این نکته توجه کنید که فایل در چه موردی بوده و شما آن را از چه منبعی دریافت نموده اید. با ذکر این جزئیات میتوانید به سرعت نوع فایل خود را تشخیص دهید.
شما در این قبیل موارد به سایت زیر مراجعه نمایید و با جستجوی پسوند مورد نظر به سادگی منبع اصلی آن را بیابید :اگر فایل شما مورد اولی بود که اشاره کردم ( یعنی نرم افزار DESKTOP AUTHOR ) میتوانید با دریافت و نصب نرم افزار زیر آن را مشاهده نمایید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما اگر فایل شما نوع دومی میباشد که ذکر نمودم ، باید به لینک زیر مراجعه نمایید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما اگر فایل شما هیچ یک از این منابع نباشد ، باید جزئیات بیشتری از محل دریافت آن به بنده و سایر دوستان بدهید تا بتوانیم بیشتر شما را راهنمایی نماییم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد و پیروز و موفق باشید.
دوست عزيز من قبل از هر چيز به سايتسر زدم ولي نتايج به درد بخوري به من نداد يعني نرم افزاري به من معرفي نكرد و توضيح زيادي درباره اين پسوند به من ندادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ...
تاپیک به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
موفق باشید .
سلام Hamid2010 عزیز ،
MB_Danger عزیز از اینکه تاپیک را به قسمت مرتبط با موضوع منتقل نمودید از شما ممنونم ...
Hamid2010 عزیز شما مطمئنا با دقت به توضیحات ذکر شده توسط سایت نام برده شده توجه نکرده اید. این سایت در ذکر جزئیات به هیچ عنوان کوتاهی نمیکند و در برخی موارد اطلاعاتی را به مراجعه کننده میدهد که بسیار فراتر از انتظار میباشد !نوشته شده توسط Hamid2010
به تصویر زیر دقت نمایید :این تصویری است که من از لینک زیر برای شما قرار داده ام و چندین توضیح و تفسیر اضافه را نیز میتوانید در این لینک بیابید که در رابطه با پسوند DNL میباشد :
با مراجعه به سایت هایی که در سایت فوق معرفی شده اند شما قادر خواهید بود ابزارهای لازم برای اجرای فایل خود را بیابید. البته اگر فایل شما این مواردی باشد که معرفی شده اند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما همانطور که در پست قبلی ام نیز به آن اشاره نمودم پسوند شما ممکن است هیچ یک از این موارد را شامل نشود. بنابراین باید به محل دریافت فایل توجه نمایید.
دوست عزيز از راهنمايي ارزشمندتون ممنونم فايل رو كه دانلود مي كنم اصلا اجرا نمي شه
سلام دوست عزیز ،
اگر منظورتان فایل نصاب برنامه DNL Reader میباشد و از آدرس زیر آن را دیافت نموده اید :
این فایل پس از اجرا نیاز به نصب خاصی ندارد. اگر همانند تصویر زیر با دو بار کلیک بر روی آن صفحه پیام زیر ظاهر گشت ، نشان از آن دارد که برنامه با موفقیت نصب شده است و شما از این پس باید قادر باشید چنانچه فایل شما از نوع DNL نرم افزار Desktop Author باشد ، آنها را با دوبار کلیک اجرا نمایید. به تصویر زیر توجه نمایید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگر پیغام تصویر فوق را مشاهده نمیکنید و هیچ عکس العملی از فایل نصاب پس از دوبار کلیک بر رویش دیده نمیشود ، در آن صورت به احتمال زیاد فایل به درستی دانلود نشده است. اگر از ویندوز XP یا Vista استفاده میکنید حتما بررسی نمایید که آیا فایل مجوزهای اجرایی لازم را دارد یا خیر ( برای مثال ممکن است در یوزر شما محدودیت هایی برای اجرای فایلهای ActiveX و ... وجود داشته باشد ). همچنین اگر ویندوز شما 98 باشد ممکن است فایل قابلیت اجرا نداشته باشد و این ویندوز را پشتیبانی ننماید.
![]()
در هر صورت شما باید تمامی احتمالات را در نظر داشته باشید.
عزيز من ويندوز من xp هستش، و هيچ پيغامي رو بعد از دابل كليك كردن نمي ده حالا بايد چي كار كنم يكم بيشتر توضيح ميديد؟
M.r.m جان لطفا مرا راهنمايي كنيد بايد چي كار كنم كه اين فايل رو دانلودش كنم لطفا بيشتر راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز ،
در ابتدا از شما عذرخواهی میکنم به دلیل اینکه کمی دیر پاسخ شما را دادم. امیدوارم بنده را ببخشید.
اما در مورد مشکلی به آن اشاره نمودید ، چند احتمال وجود دارد که با راه حل مختصر در زیر به آنها اشاره نمودم :
1- یا فایل dnlsetup.exe به خوبی دانلود نشده است و ناقص دانلود شده است -- > مجددا آن را به صورت کامل دانلود نمایید.
2- یا یوزر شما دارای محدودیت های اجرایی خاص میباشد که اجازه اجرا شدن نرم افزار را نمیدهد --> با یوزر ادمین وارد ویندوز شوید و اختیارات یوزر قبلی را بیشتر نمایید و یا یک یوزر جدید با اختیارات کامل ایجاد نمایید و یا با یوزر ادمین نرم افزار را اجرا نمایید.
3- یا ویندوز شما از نرم افزار فایروال استفاده میکند و این نرم افزار جلوی اجرای فایل را میگیرد -- > به قسمت تنظیمات فایروال رفته و نام برنامه dnlsetup.exe را از لیست غیر مجازها برای اجرا حذف نمایید و به آن اجازه اجرا شدن بدهید.
4- یا مرورگر اینترنت اکسپلورر شما دارای محدودیت های خاص در اجرای فایلهای ActiveX و ... میباشد --> به قسمت تنظیمات Internet Options و سپس شاخه Advanced بروید و تنظیمات لازم را انجام دهید.
5- ممکن است محدودیت در محل اجرا شدن فایل باشد --> فایل dnlsetup.exe را به محل دیگری بر روی هارد دیسک خود انتقال دهید و سپس آن را اجرا نمایید.
6- اگر هیچ یک از روش های فوق موثر نبود ویندوز را از طریق Safe Mode بارگذاری نمایید ( در هنگام بوت دکمه F8 یا F6 را بسته به نوع مادربرد بر روی کیبورد خود بفشارید و از لیست بوت پیشرفته گزینه Safe Mode را انتخاب نمایید ). سپس نرم افزار dnlsetup.exe را در محیط Safe Mode اجرا نمایید و نتیجه را بررسی نمایید.
در هر صورت اجرا نشدن یک نرم افزار در محیط ویندوز عوامل بسیار مختلفی دارد که توضیح کامل تک تک آنها بحث تاپیک را منحرف میسازد.
یک روش دیگر نیز برای استفاده و در واقع اجرای این نرم افزار وجود دارد و آن این است که از نسخه تحت مرورگر آن استفاده نمایید. به این شکل که به سایت سازنده نرم افزار مراجعه نمایید و یکی از کتابها یا بروشورهای ساخته شده توسط نرم افزار را در مرورگر خود برای مشاهده باز نمایید.
پس از بارگذاری کامل مجله و مشاهده آن شما میتوانید سایر فایلهای این چنین را در ویندوز خود مشاهده نمایید. زیرا در حین بارگذاری بروشور یا کتاب در محیط مرورگر فایل Reader نرم افزار نیز به صورت خودکار بر روی سیستم شما نصب میگردد.
امیدوارم مشکلتان هر چه سریعتر برطرف گردد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)