دوستان سلام
من این آیکن های آیفن را برای دوستانی که از آیکن های گوشیشون خسته شدن میزارم (آیکنهای صفحه اصلی )
اگه خوشتون آمد بگید تا آیکن های دیگه ای هم براتون بزارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوستان سلام
من این آیکن های آیفن را برای دوستانی که از آیکن های گوشیشون خسته شدن میزارم (آیکنهای صفحه اصلی )
اگه خوشتون آمد بگید تا آیکن های دیگه ای هم براتون بزارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by hamid00009; 01-06-2008 at 10:01.
در مورد جایگزین کردن آیکن ها : وقتی آیکنها را در مموری سیو کردید در صفحه اصلی گوشی هر آیکنی را که خاستید تغییر بدید با چرخک بغل گوشی میرید روش و گزینه more را میزنید بعد گزینه edit وبعد shortcut icon و browse را انتخاب و آدرس میدهید وآیکن مورد نظر را جایگزین میکنید .
سلام حمید جان اگه میشه یه جا دیگه آپ کن ممنون میشم در ضمن دستت درد نکنه![]()
سلام بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید اینم آیکن های xp
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by hamid00009; 01-06-2008 at 10:03.
اگر screen shot هم گذاشته بشه دیگه حرف نداره.
من چند تا دارم که در اولین فرصت میگذارم.
ممنون از تاپیک.
البته کاش نوشته بودید برای UIQ3 ها .
مرسی منم سعی می کنم چنتا از icone در اولین فرصت بگذارم با تشکر
مرسی راستی تم iphone دارم اگه خواستین بذارم فکر میکنم با این آیکنها قشنگ بشه![]()
دستت همگی درد نکنه !
فقط اسکرین شات یادتون نره
اول یک برنامه بگذارم برای تهیه screen short:
وقتی برنامه در حل اجرا باشه یک ایکن سبز رنگ روی صفحه دیده میشه.زمانی که روی اون کلیک کنید عکس گرفته میشه و توی فولدر اصلی مموری کارت قرار میگیره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم اسکرین شات از گوشی خودم با ایکن های جدید:
لینک دانلود theme:
لینک دانلود icon:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک ایکونها رو یکی از دوستان با نام کاربری p_s_m زحمتش رو کشیدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)