سلام.
پسورد Administrator کامپیوترم یادم رفته و الآن شدیداً احتیاج بهش دارم.
یه یوزر Limited دارم و اجازه ساختن یوزر و رسوندن اون به قدرت Admin ندارم.
میشه این پسورد رو ریست کرد؟
خیلی ضروریه لطفاً کمک کنید.
ممنون
سلام.
پسورد Administrator کامپیوترم یادم رفته و الآن شدیداً احتیاج بهش دارم.
یه یوزر Limited دارم و اجازه ساختن یوزر و رسوندن اون به قدرت Admin ندارم.
میشه این پسورد رو ریست کرد؟
خیلی ضروریه لطفاً کمک کنید.
ممنون
سلام عزیزم
شما میتونی از cd hiren تو نرم افزار admin pass changer استفاده کنی
موفق باشی عزیزم
سلام دوست عزیز
بعد از این که به قسمت welcom رسیدی همون جایی که باید پسوورد را وارد کنی دوبار پشت سر هم کلید های ترکیبی ctrl + alt + delete را بزن و از پنجره باز شده یوزر نیم را Administrator وارد کن و جای پسوورد را خالی بزار و با یوزر ادمین وارد شو .
و بعد توی run بنویس control userpasswords2 و از پنجره باز شده پسوورد را ریست کن .
اینجا هم روشهای خوب و کارامدی گفته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام مهدی جان
ایشون گفتن , پسوورد Administrator یادم رفته
بنابراین alt + ctrl + delete جواب نمیده عزیزم
و این که توی limited هم control userpasswords2 جواب نمیده
و این که هیچ راهی غیر از نرم افزار وجود نداره
مطمئن باش وجود نداره !!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشی
سلام بهروز جان
می دونم این دوستمون نوشته Administrator
اما خیلی ها هنوز تفاوت یوزر ادمین و Administrator را نمی دونن و فکر می کنند اون یوزری که موقع نصب ویندوز ساخته می شه ( همون قسمتی که از شما اسم پنچ تا یوزر را می خواد ) همون Administrator است .
گفتم شاید منظور دوسمتون یوزر ادمین هستش .
البته دوست عزیز MRI 2599 سوءتفاهم نشه . من مطمئنم شما خودتون استاد هستید . این را برای کسایی گفتم که نمی دونند .
توی اون تایپک که معرفی کردم یه ایمیج هست که فکر کنم بتونه پسوورد را برداره .
موفق باشی .
سلام.می تونید از طریق safe mode وارد شده و بعد سریال رو همونطور که مهدی عزیز فرمودند بردارید.
ممنون از همه دوستان به خاطر راهنمایی شون.
دارم برنامه cd hiren رو دانلود می کنم.
کامپیوتر من با حدود 20 تا کامپیوتر دیگه شبکه هست و روی هر کامیپوتر یه یوزر Limited ساخته شده که اجازه نصب نرم افزار ، ساختن یوزر جدید ، Uninstall کردن ، Restore کردن و خیلی از کارهای دیگه را نداره.
پسورد Administarator تمام کامپیوتر هایی که شبکه هستن ، دست مسئول شبکه هست که تا دیروز فقط من پسورد پسورد Administrator کامپیوترم رو داشتم که بعد از نصب یه برنامه ویندوز ازم خواست که کامپیوتر رو Restart کنم و بعد از این کار بود که هرچی پسوردم رو زدم نتونستم Log In بشم.
جالب تر این بود که وقتی پسورد ادمین رو هم داشتم اجازه ساختن یوزر رو نداشتم وگرنه به فکر چنین روزی بودم که یا این پسورد غیر فعال بشه و یا اینکه مجبور بشم پسورد رو به مسئولش اعلام کنم و اون هم پسورد رو تغییر بده.
با دستور net user mri2599 /add در Command prompt هم نتونستم یوزر بسازم.
برنامه ای که دوستان معرفی کردن رو استفاده می کنم و نتیجه رو همین جا اعلام می کنم.
با تشکر از همه دوستان
اگر اونجا جواب نگرفتي---->
شما با يك ديسك زنده لينوكس بيا بالا .. و از دايركتوري ويندوز فايل SAM را كپي كن روي flash memory
بعد اين فايل را crack كن.
[QUOTE]سلام.می تونید از طریق safe mode وارد شده و بعد سریال رو همونطور که مهدی عزیز فرمودند بردارید.[/
QUOTE]
چرا safe mode ؟اگه معمولی هم بالا بیاد و admionistrator پسورد نداشته باشه اونی که اقا مهدی گفت میشه اگه پس.رد داشته باشه که با safe mode و بی safe mode نمیشه دیگه
منظورت از Crack کردن چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)