تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: راهنمايي دردلفي

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض راهنمايي دردلفي

سلام
    من دارم يه برنامه براي حقوق اساتيد مي نويسم كه فعلا با دوتا مشكل مواجه هستم
    اول اين كه براي هراستاد بايد درفرم مربوط به شناسايي استاد يه عكس 3*4يا2*3روبايد قرار بدم كه كدهاي اين دستور ونيازهاش رونمي دونم
    دوم اين كه مي خوام خود كامپيوتر به طور تصادفي براي گروه هاي مختلف يه اي دي با يه پيش شماره مشخص قرار بده
    مثلا براي استادان گروه رياضي عدد مورد نظر حتما با5شروع بشه وباري گروه كامپيوتر با8 والي اخر
    اين بخش ازكدهاروبايد دركجاي برنامه قرار بدم اين كدها رونصفه نيمه دارم ومي دونم مي شه با كيس نوشت ولي كجاش رونمي دونم لطفا راهنمايي كنيد

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

اول اين كه براي هراستاد بايد درفرم مربوط به شناسايي استاد يه عكس 3*4يا2*3روبايد قرار بدم كه كدهاي اين دستور ونيازهاش رونمي دونم
    براي اين كار يه كامپوننت Image از تب Additional به فرمتون اضافه كنيد و خاصيت Streach اون را فعال كنيد (البته مي تونيد هم اين كار رو نكيند.)
    يه OpenDialog به فرمتون اضافه كنيد (از تب Dialogs). همينطور يه كليد هم از تب Standard به فرم اضافه كنيد. روي كليد دابل كليك كنيد و دستورات زير رو توي اون تايپ كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوم اين كه مي خوام خود كامپيوتر به طور تصادفي براي گروه هاي مختلف يه اي دي با يه پيش شماره مشخص قرار بده
    مثلا براي استادان گروه رياضي عدد مورد نظر حتما با5شروع بشه وباري گروه كامپيوتر با8 والي اخر
    من اين كار رو توصيه نمي كنم چون ممكنه تصادفاً دوتا ID مثل هم براي دو استاد در يه رشته توليد بشه. بهتره كدها با يه روند صعودي تغيير كنن مثلا يك واحد، يك واحد. البته مي تونيد رقم اولش رو خودتون براي هر گروه تنظيم كنيد. به نظر من بهتره برنامتون رو جوري بنويسين كه خود كاربر طريقه كد گزاري گروهها رو تنظيم كنه. ولي اگه ميخواين كه خودتون به صورت ثابت تعريف كنيد ميتونيد از الگوريتم هاي مختلفي استفاده كنيد. البته فراموش نكنيد كه بايد آخرين كدها براي هر گروه در يك فايل ذخيره بشن تا دفعه بعد كه برنامه رو باز كردين و خواستين كد گذاري كنيد از اونجا شروع به كد گزاري كنه.
    موفق باشين

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ازراهنمايي تون ممنون امتحان مي كنم اگه مشكل داشتم بازميام مي پرسم
    تشكر

داره خودمونی میشه H_T_O_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من اين كار رو توصيه نمي كنم چون ممكنه تصادفاً دوتا ID مثل هم براي دو استاد در يه رشته توليد بشه. بهتره كدها با يه روند صعودي تغيير كنن مثلا يك واحد، يك واحد. البته مي تونيد رقم اولش رو خودتون براي هر گروه تنظيم كنيد. به نظر من بهتره برنامتون رو جوري بنويسين كه خود كاربر طريقه كد گزاري گروهها رو تنظيم كنه. ولي اگه ميخواين كه خودتون به صورت ثابت تعريف كنيد ميتونيد از الگوريتم هاي مختلفي استفاده كنيد. البته فراموش نكنيد كه بايد آخرين كدها براي هر گروه در يك فايل ذخيره بشن تا دفعه بعد كه برنامه رو باز كردين و خواستين كد گذاري كنيد از اونجا شروع به كد گزاري كنه.
    موافقم با حرف دوست عزيزمون

براي اين كار يه كامپوننت Image از تب Additional به فرمتون اضافه كنيد و خاصيت Streach اون را فعال كنيد (البته مي تونيد هم اين كار رو نكيند.)
    يه OpenDialog به فرمتون اضافه كنيد (از تب Dialogs). همينطور يه كليد هم از تب Standard به فرم اضافه كنيد. روي كليد دابل كليك كنيد و دستورات زير رو توي اون تايپ كنيد:

کد:
    فكر نمي كنيد اين جوري عكسها رو هميشه بايد بياره. من فكر كنم كدتون يه خط كم داره
    من مي گم اگر از شگرد ديتا بيس استفاده كنند بهتره.
    اگه احتمالا مشكلي پيش اومد خدايي نكرده بگيد تا يه خط به كد دوست عزيزمون اضافه كنم. انشالله كه همين كد جواب بده
    يا علي

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

توي جدولي كه اطلاعات اساتيد رو نگهداري مي كني يه فيلد از نوع string اضافه كن تا اطلاعات عكس رو درون بريزي
    بعد وقتي كه داري عكس رو اضافه باز مي كني اين خط رو به كدي كه دوستمون گفتند تا اين جوري بشه
    کد:
    Last edited by H_T_O_A; 20-04-2008 at 13:11.

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

فكر نمي كنيد اين جوري عكسها رو هميشه بايد بياره. من فكر كنم كدتون يه خط كم داره
    من مي گم اگر از شگرد ديتا بيس استفاده كنند بهتره.
    اگه احتمالا مشكلي پيش اومد خدايي نكرده بگيد تا يه خط به كد دوست عزيزمون اضافه كنم. انشالله كه همين كد جواب بده
    خيلي ممنون دوست عزيز. حرف شما كاملا درسته. البته من مطابق با سؤالشون جواب دادم. وگرنه اگه بخوان كه يه برنامه كامل و بدون نقص بنويسن حتما بايد اطلاعات عكس را در ديتابيس ذخيره كنند.
    موفق باشين

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ما قصد جسارت نداشتيم
    البته قبول دارم يه كم سوال مبتديانه مطرح شد. شايد اگه مطرح مي شد كه هدفشون چيه بهتر بود
    شما هم موفق باشيد
    يا علي

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خيلي ممنون
    اطلاعاتتون خيلي خوبه
    برنامه بايد براي دانشگاه اجرا بشه يعني كوچكترين نقص نبايد داشته باشه
    دانشگاه ما زيادي زرنگند برنامه هايي كه نياز دارند مي دند ما مي نويسيم مفت ومجاني
    واگه چيزي كم وكسر داشته باشه مدركمون پيششون گروه
    بااين حال بازهم تشكر وبازهم مطمئنم به راهنمايي هاتون نياز دارم
    باي تا هاي

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    ضمن خوش آمد گويي به شما دوست عزيز، با وجود اينكه جواب سوالتون رو گرفتيد لازم ميدونم چند نكته رو بگم
    دانشگاه ما زيادي زرنگند برنامه هايي كه نياز دارند مي دند ما مي نويسيم مفت ومجاني
    متاسفانه بارها با چنين دانشجوياني روبرو شدم كه استاد راهنما مجبورشون كرده چنين پروژه هايي بنويسند، و بعد از تكميل با يك تشكر خشك و خالي سر و ته ماجرا رو به هم آوردند.
    هيچ ميدونيد اگر دانشگاه هاي شما بخواد چنين نرم افزارهايي رو بيرون بنوسيه چقدر براش هزينه مي بره؟ با وجود اينكه شايد زحمت زيادي هم نياز نداشته باشه اما چون در قالب سازمان هست ميشه اين نرم افزار ها رو از 1.000.000 تومان به بالا فروخت! پس وقتي نمره درس پروژه شما با با يك پروژه ساده كتابخانه هم، نمره قابل قبولي هست، نيازي نيست كه به زرنگي و رندي يك عده تن بديد.
    واگه چيزي كم وكسر داشته باشه مدركمون پيششون گروه
    هيچ دانشگاهي چنين حقي نداره. مطمئن باشيد
    تا حالا خيلي ها رو كه قصد داشتند سيستم پرداخت حقوق و انتخاب واحد و ... رو بنويسند از اين كار منع كردم، و از اين بابت خوشحالم. حالا ديگه ميل شماست كه انجام بديد يا نه
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون از لطفتون
    پروزه مو عوض کردم به دلایل مختلف
    بای تاهای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •