سلام دوستان عزیز
چند وقت پیش خبردار شدیم که قراره استیون هاوکینگ در بهار امسال به ایران بیاد.
خواستم ببینم اومده؟نیومده؟کی میاد؟
ممنونم
سلام دوستان عزیز
چند وقت پیش خبردار شدیم که قراره استیون هاوکینگ در بهار امسال به ایران بیاد.
خواستم ببینم اومده؟نیومده؟کی میاد؟
ممنونم
ما که هنوز ندیدمشون .. پارسال هم قرار بود بیان که مثل اینکه حالشون وخیم شد و کنسل کردنش ...
فکر کنم فیزیکدانا بعد از فوت اون فیزیکدان او المپیاد اصفهان می ترسن بیان ایران ...
به هر حال افتخاریه برای ما که ایشون رو تو ایران ببینیم ! ایشون برای خیلی از فیزیکدانا الگو هستن ...
اره پارسال هم خبرش بود ... ولی نشد بیاد دیگه ...
منم با محمد جان موافقم ... الگوی خیلی خوبیه برای بیشتر ما ایرانی ها ...
من خودم تا جایی که بتونم سعی می کنم جزو کسانی باشم که حتما به دیدارشون میرن ..
چون باور کنید چنین عجوبه هایی در قرن چند تایی بیشتر پیدا نمی شه ...
باید برای دیدش وقت بگیری.نه؟
از اون لحاظ که اره ... ولی فکر نکنم ملاقات های تک نفره داشته باشه ... مگر اینکه از یه گروه دانشجویی چیزی باشی ..
من بیشتر منظورم تو سمینارهای احتمالی ایشون بود
تعداد ملاقات کننده ها چی؟
محدوده؟
یعنی باید تا اومد عجله کنی؟
اره دیگه ...
اگه سفرشون انجام بشه ... برای تمام روزش ایشون برنامه خاص دارن ... همه چی از قبل تنظیم می شه ...
و معمولا هم در این بین دانشگاها زودتر از بعقیه جای رای خودشون باز می کنن ... و معمولا هم چندین سمینار و همایش برگذار می شه ...
خلاصه اگه این بین یه جایی کنفرانس یا همایشی عمومی برگذار بشه ... من که سعی می کنم خودم رو برسونم ...
ولی خودمونیم ... بزار بیاد .... بعد ببینیم ما ایرانی ها چطور پذیرایی می کنیم !!!
فکر می کنی کدوم دانشگاه می ره؟
سراسری
فکر نمیکنم فیزیک ایران اون قدر پیشرفت کرده باشه آقای هاوکینگ بخواد بیاد ایران تمام دنیا رو ول کنه بیاد ایران که چی
ازش دعوت کردن یا خودش میاد؟
تازه مگه ایشون زندست چند سالشه؟
دوست من ...فکر نمیکنم فیزیک ایران اون قدر پیشرفت کرده باشه آقای هاوکینگ بخواد بیاد ایران تمام دنیا رو ول کنه بیاد ایران که چی
ازش دعوت کردن یا خودش میاد؟
تازه مگه ایشون زندست چند سالشه؟
فکر کنم شما زیاد از مقام فیزیک ایران توی جهان خبر نداری ؟... تمام جهان به المپیادی های خودشون که می شه گفت دانشمندان فردا هستند می بالند ... ما در بین این همه کشور تا رتبه 7 رو هم تونستیم کسب کنیم ... اینقدر هم مورد احترام جهان بودیم که یک دوره ی اون رو تو کشور خودمون برگذار کردن ...
پس بی انصافیه که اینجوری در مورد جوانای خودمون قضاوت کنیم ...
ایشون خیلی مشتاقن که به ایران سفر کنن ... اما از برنامه شون هیچ اطلاعی ندارم ...
یعنی هنوز قطعی نشده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)