با سلام .
ببخشید من چند وقت پیش تعداد پستام تا 8004 تا رفت ولی نمیدونم چرا دوباره برگشت روی 7800 .
جدیدا هم تا 8050 تا هم رفت ولی بازم الآن شده 7500 !
میشه دلیلش رو بگید ؟
البته بگم اصلا واسم اهمیتی نداره ولی میخوام دلیلش رو بدونم !
با سلام .
ببخشید من چند وقت پیش تعداد پستام تا 8004 تا رفت ولی نمیدونم چرا دوباره برگشت روی 7800 .
جدیدا هم تا 8050 تا هم رفت ولی بازم الآن شده 7500 !
میشه دلیلش رو بگید ؟
البته بگم اصلا واسم اهمیتی نداره ولی میخوام دلیلش رو بدونم !
واسه من هم چند تا کم شد بدون اینکه پیامی از آکوا بیاد ... قضیه چیه ؟
بعضی وقتها یه تاپیک میره تو تراش و تمام پست هایی که اون تاپیک دادیم میپره
فک کنم بخاطر همین باشه...
یا حق (:
احتمالا تو يه تاپيك يا چن تا تاپيك كه رفته ترش ، قبل از ترش رفتن پست دادي واسه همين بعد از اينكه اون تاپيك كلا رفته ترش ، پستاي توئم خود به خود ترشي شده و از تعداد پستات كم شده![]()
مال من كه تو همون اول عضويتم 40 تا پست زده بودم يه دفعه ديدم نوشته تعداد پست 4!
دليلش را حدس ميزدم چون بيشتر پستهام تو يه تاپيك بود و اون تاپيك را حذف كردند فكركنم مال اون باشه شايد شماها هم همينطور باشيد
خوب یاسین عزیز من تاپیکی پست ندادم که 500 تا از پست های من توش باشه که یه دفعه این همه پست کم بشه !!! خیلی عجیبه .
آره خب این عجیبهخوب یاسین عزیز من تاپیکی پست ندادم که 500 تا از پست های من توش باشه که یه دفعه این همه پست کم بشه !!! خیلی عجیبه .
نمیشه که ییهو چند تا تاپیک هم تراشی شده باشه و اتفاقا شما توش همش پست داده باشین!!!
یه پیغام خصوصی به سینا بزنی فک کنم بهتر باشه از اینجا...
یا حق (:
اگه زير آواتارت تعداد پستاتو نوشته بوده 40 و بعد شده 4 ، احتمالا دليلش پاك شدن تاپيك يا تاپيكاييه كه توش پست داشتي
ولي اگه 40 تا پست دادي و بعد يه بار به تعداد پستات كه زير آواتارته نگا كردي و ديدي نوشته 4 ، احتمالا دليلش اينه كه تو تاپيكايي پست دادي كه تعداد پستاتو بالا نمي بره ، مث تاپيك متفرقه يا خبر
ممكنه تو چن تا از تاپيكاي بخش ماهوراه كه حذف شده پست زدي يا تاپيك ايجاد كردي واسه همين بعد از پاك شدن كل بخش ماهواره ، پستاي توئم حذف شده و از كل تعداد پستايي كه دادي كم شده![]()
باید با مدیر انجمن صحبت کنی
منم تو بخش ماهواره هوارتا پست دادمممكنه تو چن تا از تاپيكاي بخش ماهوراه كه حذف شده پست زدي يا تاپيك ايجاد كردي واسه همين بعد از پاك شدن كل بخش ماهواره ، پستاي توئم حذف شده و از كل تعداد پستايي كه دادي كم شده
ولی کم نشده!!!
یا حق (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)