تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: Ibs سندرم روده تحريك پذير

داره خودمونی میشه iceman10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض Ibs سندرم روده تحريك پذير

سلام دوستان!!!!!
    اين بيماري داره هروز شايع تر ميشه !
    هيچ درمانيام نداره
    اين تاپيك واسه اين زدم كه كساني كه از اين بيماري رنج مي برن بيان تا با هم حرف بزنيم
    اين بيماري و بيشتر بشناسيم تا شايد بتونيم بهش غلبه كنيم!
    اگرم كسي تجربه داره كمك كنه!
    فراموش نكنيد كه اصلي ترين چيزي كه اين بيماري و تشديد مي كنه استره/البته علت اين بيماري استرس نيست

اين بيماري تو دوران خدمت خيلي اذيت ميكنه بايد بهش حداقل معافي از رزم بدن كسي اطلاعي داره بياد تو
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2006

7

من حدود 2 ساله اين بيماري و دارم يه روز خوبه ي روز ...
    همه جورم دكتر رفتم!!
    كسي سوالي داشت در خدمتم

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

كاهش درد روده تحريك پذير با داروهاي ضدافسردگي

--------------------------------------------------------------------------------

جام جم آنلاين: به نظر مي رسد دوزهاي كم داروي آمي تريپتيلين در كاهش علايم سندرم روده تحريك پذير (ibs) موثر است. تصويربرداري از مغز نشان داده است طي تورم دردناك انتهاي روده بزرگ در افراد مبتلا به Ibs منطقه اي در مغز كه مربوط به درد و احساسات است ، فعاليت غيرطبيعي وجود دارد. به گزارش مدلاين پلاس ، محققان تاثير دوزهاي اندك آمي تريپتيلين را در كاهش اين فعاليت مورد بررسي قرار دادند. همچنين به دليل آن كه استرس عامل مهم تحريك كننده سندرم روده تحريك پذير است ، اين گروه اثرات دارو را طي استرس روحي مورد مطالعه قرار دادند. با بررسي بيماران Ibs كه آمي تريپتيلين مصرف مي كردند در مقايسه با افرادي كه پلاسبو به آنها داده شد ، مشخص شد طي دو هفته درمان ، ميزان درد كاهش يافت و اين تاثير در طي استرس بيشتر بود.

به گفته محققان آمي تريپتيلين علايم سندرم روده تحريك پذير را كاهش مي دهد و اين مرطوب به تاثير دارو بر سيستم عصبي مركزي است. دارو با كاهش ادراك درد يا به وسيله كاهش حالت تهاجمي نشانه هاي مربوط به استرس عمل مي كند.

در آغاز فعالیت memarzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض منم دارم

سلام بچها منم اين مريضي و دارم خيليم اذيتم ميكنه يه هفتس شديد شده نمي تونم برم دانشگاه
    الان كه در موردش حرف ميزنم بهترم
    iceman10 شما در حال حاضر دارويي مصرف ميكني؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه عزيزم داروي خاصي مصرف نميكنم
    بهترين درمانش فكر نكردنه
    ورزش مخصوصا شنا خيلي مفيده
    صحبت كردن در موردش و اينكه بدوني خطرناك نيست خيلي كمكت مي كنه

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه عزيزم داروي خاصي مصرف نميكنم
    بهترين درمانش فكر نكردنه
    ورزش مخصوصا شنا خيلي مفيده
    صحبت كردن در موردش و اينكه بدوني خطرناك نيست خيلي كمكت مي كنه
    دوستان
    با اینکه هر بیماری بدبختی خاص خودشو داره ولی باز خدا رو شاکر باشید که بیماری های پردردسر دیگه شامل حالتون نشده
    می دونید افراد تالاسمی تنگی درچه میترال دیابتی ها و هپاتیت و غیره چه زجری می کشند؟
    امیدوارم با پیروی از الگوی خاص زندگیتون و ادامه درمان بر این بیماری که بیشتر اعصاب خورد کن هستش غلبه کنید
    با تشکر

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض Irrritable Bowel Syndrome

مشخصه این سندرم تغییر در اجابت مزاج و درد شکم بدون وجود هرگونه اختلال فیزیکی میباشد. این بیماری هیچ نشانه یا شاخص آزمایشگاهی یا رادیولوژیک برای تشخیص ندارد و صرفا با علائم بالینی و اخذ شرح حال از بیمار قابل تشخیص است.
    ملاک های مهم برای تشخیص این بیماری عبارتند از:
    درد شکم به مدت حداقل 12 هفته در یک سال اخیر ( لازم نیست این 12 هفته متوالی باشد) البته به شرطی که این درد شکمی دارای ویژگیهای زیر باشد: با اجابت مزاج، برطرف شود - در مواقع درد تعداد دفعات اجابت مزاج یا شکل مدفوع تعییر نماید.
    فراموش نکنید که این بیماری در اکثر موارد ، در افراد جوان زیر 45 سال مشاهده میشود.
    برای درمان ، بهترین روش مشاوره با بیمار و تغییر در رژیم غذایی می باشد. از خوردن قهوه، کلم، حبوبات، دی ساکاریدها و هر غذایی که علائم را تشدید کند خودداری کنید. رژیم غذایی پرفیبر ، و داروهای حاوی سبوس از بهترین درمانها هستند.
    مصرف داروهای ضد اسپاسم نیم ساعت قبل از غذا، موثر می باشد. حتما میدونید که سر دسته این داروها ، بلادونا و دی سیکلومین می باشد.
    در مواقعی که بیماتر دچار اسهال ناشی از تحریک روده ها میشود، میتوان از داروهای آنتی دیاره نظیر دیفنوکسیلات ( صد البته به صورت موقت ) استفاده کرد.
    داروهای آنتی دپرسیون بویژه داروهای سه حلقه ای نظیر ایمی پرامین یا سیتالوپرام نیز بخشی از درمان هستند ( فراموش نکنید که Ibs یک بیماری مرتبط با مود یا خلق بیمار میباشد).
    از دارهای ضد نفخ مثل دایمتیکون هم میتوان بعنوان درمان علامتی استفاده کرد.
    منبع: دکتر شالینه

در آغاز فعالیت memarzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مرسي از راهنماياتون
    ولي اكثر اين داروهها فقط علائم و كم مي كنن وگرنه درمان بيماري نيستند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستاي عزيزم من بايد سريع برم
    فقط خواستم بگم كه اين بيماري نيست كه درمان داشته باشه اكثر كسايي كه اين بيماري رو دارن زيادي حساسن مثه خودم.
    من يه مدت داروي ضد افسردگي با دوز پايين استفاده كردم خيلي موثر بود ولي نبايد بهش معتاد شد/
    خدمت دوسته عزيزمم بگم كه اين Ibs وقتي حاد شه خيلي زجر آورتر از ديابته فقط خطرناك نيست
    بدي ديگه اي كه داره اينه آدم رو از زندگي و خوب شدن ناميد مي كنه
    توي خيلي از موارد باعث افسردگي شده يا حتي سوتغذيه كه طرف از ترسه اينكه حالش بد نشه غذا نمي خوره

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام سلام اقا من رفتم پيش يه دكتر فوقالعاده كه اسمشو نمي ارم شاياد بگن تبليغاته هرچند نيازي نداره
    برام قرص ترنيتيلين تجويز كرد خيلي جواب داد آرام بخشه
    امتحان كنيد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •