تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بهترین برنامه برای طراحی وب

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

11 بهترین برنامه برای طراحی وب

سلام دوستام میخواستم بدونم که شماها مه دیگه مارتون طراحیو .. هاست ببینم باچه برنامه ای کار میکنین.
    برنامه هایی که میگین لطفاً microsoft front page و Microsoft Expression Web نباشه.
    برنامه ای میخوام که بتونم باهاش آجاکس راحت مار کنم!!
    ?؟?؟?؟?؟?؟?؟ ؟؟؟

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

راستشو بخوای من از Notepad هیچ وقت دل نمی کنم!!! برای سرور ساید هم از Visual Studio 2005.NET استفاده می کنم.

Dreaweaver خوبه از نوعه CS3.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

6

سلام.

راستشو بخوای من از Notepad هیچ وقت دل نمی کنم!!! برای سرور ساید هم از Visual Studio 2005.NET استفاده می کنم.

ايول آلي بود!!!

كس ديگه اي نظري نداره؟؟

پروفشنال salim_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوست عزیز

اگه شما می خوای آجاکس استفاده کنی

قبل از هر چیز باید یکی از زبان های زیر رو کامل بلد باشی

php-asp-asp.net وسایر زبان ها

که قبل از اون زبان ها باید html بلد باشی

وقتی شما زبانو فول شدی می تونی از آجاکس استفاده کنی

برای ویرایش فایل آجاکس هم دوستمون توضیح دادنند

سلام.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

8

دوست عزیز

اگه شما می خوای آجاکس استفاده کنی

قبل از هر چیز باید یکی از زبان های زیر رو کامل بلد باشی

php-asp-asp.net وسایر زبان ها

که قبل از اون زبان ها باید html بلد باشی

وقتی شما زبانو فول شدی می تونی از آجاکس استفاده کنی

برای ویرایش فایل آجاکس هم دوستمون توضیح دادنند
    سلام دوست خویم مرسی از بازجو..
    ببین من هیچ کدوم از این زبون هارو بلد نیستم اما من ۵ ساله مه طراحی میکنم!! وب طراحی هم دارم!
    اما مشگل اینجاس که من خودم نخاستم که اینارو یاد بگیرم چون بدردم نمیخوره من که نمیخوام وب رو از اول شروع منم به نوشتن که!!
    ماشالا اینقد قالبو اسکریپتو همه چی دیگه هست آدم مگه بیکاره بشینه از اول بنوسیه ؟؟
    به نظر من html و php و asp هیچ فرقی باهم ندارن امروزه همه دنبال چیز ها راحت هستن عزیزم نه قرو فر دار مثلاً چرا فکر میکنی google با این ..زش هیچی بلد نیست که html طراحی کرده آجاکس بلد نیس یا...
    فقط تو طراحی باید design خوب باشه پیشنهد میکنم بجای متلک انداختن یک سری به قسمت فوتوشاپ بزنی
    من خودم رو دارم مثال میزنم اگه از یک وبی خوشم میاد اونو با همین برنامه ها باز میکنم و edit میکنمش و کلی قشنگتر حتی!!!
    اما اگه تونستی بهم کمک کنی ممنون میشم!! چون بعضی وقت ها تو یه جاهایی گیر میکنم که...
    حتی این مشگلات هم به بلد بودن این زبون ها نداره!!!
    Last edited by payam08; 17-04-2008 at 03:02.

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست خویم مرسی از بازجو..
    ببین من هیچ کدوم از این زبون هارو بلد نیستم اما من ۵ ساله مه طراحی میکنم!! وب طراحی هم دارم!
    اما مشگل اینجاس که من خودم نخاستم که اینارو یاد بگیرم چون بدردم نمیخوره من که نمیخوام وب رو از اول شروع منم به نوشتن که!!
    ماشالا اینقد قالبو اسکریپتو همه چی دیگه هست آدم مگه بیکاره بشینه از اول بنوسیه ؟؟
    به نظر من html و php و asp هیچ فرقی باهم ندارن امروزه همه دنبال چیز ها راحت هستن عزیزم نه قرو فر دار مثلاً چرا فکر میکنی google با این ..زش هیچی بلد نیست که html طراحی کرده آجاکس بلد نیس یا...
    فقط تو طراحی باید design خوب باشه پیشنهد میکنم بجای متلک انداختن یک سری به قسمت فوتوشاپ بزنی
    من خودم رو دارم مثال میزنم اگه از یک وبی خوشم میاد اونو با همین برنامه ها باز میکنم و edit میکنمش و کلی قشنگتر حتی!!!
    اما اگه تونستی بهم کمک کنی ممنون میشم!! چون بعضی وقت ها تو یه جاهایی گیر میکنم که...
    حتی این مشگلات هم به بلد بودن این زبون ها نداره!!!
    دوست عزیزی که 5 ساله طراحی وب میکنی شما که نه html بلدی نه یه زبون تحت سرور و نه جاوااسکریپت میشه بپرسم چجوری ایجکس کار میکنی؟ شاید من واقعا دیوانه بودم که رفتم دنبال یادگیری اینها!!!!!

بعد بنظر شما نوشتن یه سایت از اول بیکاری و بیگاری محسوب میشه؟؟؟؟ عجیبا غریبا!!!!!

وقتی فکر میکنم بعد از اینکه به اندازه شما توی طراحی وب متبهر و با تجربه شدم ( تجربه م به 5 سال رسید ) ، بین html و php و asp هیچ فرقی نخواهم گذاشت دلم میخواد طراحی رو ول کنم برم بچسبم به دلالی!!!!

بهرحال وای به روزی که برنامه نویسهای وب اینجوری فکر کنن.

حالا بگذریم اگه ادیتور میخوای نه اسباب بازی ( اسباب بازیهایی مثل فرانت پیج و expression web ) به نظر من سه تا گزینه خوب داری:

1- Aptana Studio ( یه نسخه کوچیک شده از Eclipse )
    2- Eclipse ( زیادی سنگینه ولی فوق العاده کامل )
    3- Zend Studio ( اینم سنگینه ولی کامل )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •