تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: رایت dvd فیلم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

14 رایت dvd فیلم

سلام

من تعدادی فیلم divx با پسوند avi دارم که می خواهم آن ها را روی یک dvd بزنم ( برای دستگاه های dvd )
    توی نرو تو بخش dvd-video files گفته باید پسوند vob باشه . چطوری این فیلم ها رو تبدیل کنم تا بتونم روی dvd بزنم. برنامه ی خاصی می خواد؟

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فکر کنم اگه به صورت video رایت کنی خودش این کارو بکنه ولی اگه نشد با این convertor مشکلت حل میشه

Hero Video Convert
    یکی از برنامه های حرفه ای و ساده ی تبدیل فایهای ویدیوئی ، توسط این برنامه میتوانید فایهای ویدیوئی AVI به MPEG، DVD را به VCD و AVI را به DVD همچنین این برنامه قادر به تبدیل فورمت های رایج ویدیوئی AVI, RM, VOB, DAT, MPEG1, MPEG2 و MPEG4 میباشد. این نرم افزار به شما کمک میکند تا فورمت های MPEG1, MPEG2, MPEG4, VOB, DAT, AVI یا RM را به Gif image نیز تبدیل کنید. این ابزار توانایی تغییر فورمت فایل ها را به صورت دسته جمعی نیز دارا میباشد همچنین تنظیمات پیشرفته این برنامه به شما کمک میکند تا هنگام تغییر فورمت خصوصیت های دیگر فایل ها از جمله تعداد فریم و اندازه آنها را نیز تغییر دهید. این نرم افزار یکی از قویترین برنامه ها در نوع خود میباشد.
    Last edited by djsystem; 16-04-2008 at 15:34.

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

اگر از برنامه video studio استفاده كني علاوه بر مزيت هاي برنامه هاي بالا، مي توني ميكس هم بكني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •