سلام
نمیدونم چی شده که این ابزار کنترل حرکت و چرخش و ... همشون ناپدید شدن یعنی چیزی نیست که من با او بتونم شکلم رو حرکت بدم یا بچرخونم! البته فقط تو بخش 3D اینجوریه!
کلا این مایا قاطی کرده راهی نیست که بشه همه تنظیماتش رو reset کرد؟
سلام
نمیدونم چی شده که این ابزار کنترل حرکت و چرخش و ... همشون ناپدید شدن یعنی چیزی نیست که من با او بتونم شکلم رو حرکت بدم یا بچرخونم! البته فقط تو بخش 3D اینجوریه!
کلا این مایا قاطی کرده راهی نیست که بشه همه تنظیماتش رو reset کرد؟
روی یکی از فلش هایی که یه نمونش رو تو تصویر گذاشتم ، راست کلیک کن و گزینه tool box رو تیک بزن . بقیه اجزایی رو هم که ناپید شدن رو میتونی همین طور دوباره ظاهر کنی .
احتمالا به خاطر این که وقتی کاملا از مایا خارج نشدی و برنامه هنوز در حال اجرا بوده ، اند تسکش کردی یا ریست کردی و خلاصه نذاشتی مایا فایلهاش رو سر جاش برگردونه . تو این جور مواقع بیشتر شلف ها به هم میریزن که خودت می تونی بدون نصب مجدد دوباره درستشون کنی .
![]()
Last edited by blackfox; 15-04-2008 at 21:07.
تو بخش 3D منظورت پرسپکتیوه ؟ یا ابزارای بغل به در همه نماها ناپیدید شدن ؟
از این آدرس برو ببین میان ؟
![]()
آخ ببخشید مثل اینکه بد توضیح دادم. من منظورم این toolbox ها نیست. منظورم اون دسته که x,y,z داره برای جابجایی و چرخش و scale استفاده میکنیم(فکر کنم اسمش manipulator باشه) اونو می گم که تو نمای prespective نمیاد. یعنی من نمیتونم تو prespective شکلمو حرکت بدم. البته این اتفاق موقعی میفته که فایل مورد نظرم رو برای ادامه کار باز میکنم اما وقتی از اول می خوام یه چیزی بکشم هستش و می تونم حرکت بدم!
حالا افتاد ، این که خوبه ! واسه من ابزار Rotate و scale تو نماهای دو بعدی اکثر مواقع غیر فعاله و شانسی بعضی مواقع میشه باهاشون کار کرد . ولی تو سه بعدی مشکلی ندارم . والا خودمم نمیدونم اشکال از کجاست ، ولی فکر کنم بعد از یه مدت که با مایا کار میکنی باید دوباره نصبش کنی . چون مثل ویندوز فایل های تمپش خیلی زیاده و بعد یه مدت طبیعیه که به هم بریزه . این مشکلی که گفتی رو خودمم با نصب مجدد حل می کنم ( ریپیر کنی نمیشه !! )
این مشکل فقط برای یه فایله! یعنی وقتی از اول می خوام یه چیزی درست کنم دیگه اینجوری نیست. فکر کنم یه تنظیمی چیزی داره که با فایلم save شده!
یعنی هیچ کس نمی دونه مشکل از کجاست؟ یعنی فقط تنها راهش دوباره نصب کردنه؟ آخه یه دلیلی باید داشته باشه!
تنظیمات مربوط به Manipulator در Window > Setting Preferences > Preferences > Manipulators هستن.
مشکل شما به چند دلیل مختلف می تونه بوجود آمده باشه. فکر می کنم مشکل از تنظیمات نمای دید باشه. به نمای دیدی بغیر از perspective برید و اون نما رو از طریق Panels > Perspective > New تبدیل به یه perspective جدید بکنید ببینید مشکل رفع می شه یا نه.
ضمنا ممکنه با توجه به نوع موضوعات صحنه (Paint Effects , Toon ... ) ناسازگاری با کارت گرافیک وجود داشته باشه. پیشنهاد می کنم از طریق File > Create Reference یه منبع از صحنه گرفته و اون رو در صحنه ی جدیدی بارگزاری کنید.
از منوی Modify ابزار Move/Rotate/Scale رو امتحان کن ببین جواب میده!!؟ توی Transformation Tools فکر کنم باشه
سلام اگر میتونی فایلتو بفرست تا ببینم چه مشکلی داره اگر حل شد.که میگم مشکل کجا بوده .
چون به احتمال زیاد این مشکل از اونجایی هست که تو صحنه یک تنظیمی رو تغییر دادی و بعد فایلتو ذخیره کردی و اکثر تنظیمات مربوط به صحنه تو مایا با فایل ذخیره میشه.
Last edited by hadi_moom; 19-04-2008 at 08:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)