سلام به همگی. پیشاپیش از این همه پر حرفی معذرت!
من cms های زیادی رو در لوکال نصب کردم. گرفتاری اینجاست که از روی توضیحاتی که سازنده های این cms ها ارائه می کنن نمیشه به توانایی ها ، امنیت و ... پی برد چون تقریبا همشون مثل هم از cms هاشون تعریف می کنند. داشتم cms پولی bitrix رو هم نصب می کردم که MT (مووبل تایپ) رو پیدا کردم. راستش همون اولmt هم مثل بقیه ها بود اما دیدم سایت هایی مثل p30world & ----------- & ------------ از این cms استفاده می کنن. این بود که رفتم سراغMT .من می خوام یه سایت :
دانلود(مثل پی سی دانلود)+گالری عکس+موسیقی+اخبار+آموزش و... داشته باشم که دو تای اولی برام خیلی مهمه. در مورد گالری می خوام عکس ها رو گروه بندی کنم و به صورت آلبوم نمایش بدم یعنی عکس ها در سایز کوچک کنار هم نمایش داده بشن و با کلیک بر روی آنها بزرگ بشن. حالا نمی دونم MT این قابلیت رو داره یا اینکه در این مورد باید از cms های مخصوص ساخت گالری استفاده کنم؟ یه چیز دیگه ،من شنیدم چون مووبل تایپ با زبان سخت پرل نوشته شده امنیت بالایی داره و هیچ سایتی که با mt مدیریت میشه تا حالا هک نشده!؟ شما این مطلب رو تایید می کنین؟
برای دریافت نسخه ی 4.1 مووبل تایپ هم مثل اینکه یکی سایت مووبل تایپ. او آر جی هست که اپن سورس و رایگانه و یکی هم نسخه ی همراه با ساپورت سیکس اپارت که روی دات کامه. می خواستم بدونم تفاوت نسخه ی مجانی با پولی فقط در ساپورتش هست یا فرق های اساسی دیگه ای هم دارن؟ ببینید شاید اساسا mt برای ساخت وبلاگ باشه و میشه چندین وبلاگ رو باهاش مدیریت کرد و به همین دلیل شاید بسیاری از امکاناتی که داره اصلا بدرد من نخوره و بیخودی cms رو سنگین کرده باشه. می خواستم بدونم نمیشه از شرکت سازنده خواست که یه جورایی mt رو برام اختصاصیش کنه یعنی امکاناتی که نمی خوام رو برداره و عوضش چیزهایی رو که می خوام جایگزین کنه؟ اصلا آیا ساپورتی که از نسخه های پولی میکنه شامل این چیزها میشه یا من دارم هزیون می گم؟!! آخه اونطوری که من متوجه شدم اصلا قسمتی برای مدیریت آگهی و تبلیغات در نسخه ی مجانی وجود نداره! گفتم شاید در نسخه ی پولیش باشه!!؟؟
به نظر شما من چیکار کنم؟؟من حاضرم تا حدود 300 تومن هم هزینه کنم. اصلا به نظرتون چنین کاری عاقلانست؟
wordpress چطوره؟ با سایتی که من می خوام کدومشون بیشتر به کارم میاد؟ ورد پرس یا مووبل تایپ؟؟
به نظر شما پرونده ی گشتن بین cms ها رو ببندم و روی مووبل تایپ متمرکز بشم یا اینکه با همین مقدار پول هم میشه cms هایی مناسب تر و با امنیت تر پیدا کرد؟