سلام. آیا برنامه ای هست که بشه برای rome total war نقشه و map جدید درست کرد. ممنون![]()
سلام. آیا برنامه ای هست که بشه برای rome total war نقشه و map جدید درست کرد. ممنون![]()
من كه تا حالا اسم اين بازی را نشيدم . اگه ميدونستم بازيش چطوری هست و در چه سبكی شايد ميتونستم بهت كمك كنم.
موفق باشی.
سلام علیکم
در مورد ایجاد نقشه فعلا برنامه اش کد شده ولی می توانید کشورها یا سناریو جدید بسازید که تمامی فایل های این بازی Text است و نگرانی برای کد نویسی برای این بازی نیست اگر هم از برنامه های گرافیکی مانند 3d max سر رشته داری می توانی واحد جنگی جدیدی بسازی.
به شما پیشنهاد می کنم که از راهنمایی ها و بسته های آماده در این سایت استفاده کنید تا بعد راه و چاه رو خوب یاد بگیرید.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز. برای اطلاعات بیشتر درباره مودینگ این بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجند نمونه از مودینگ های ساخته شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن هر کی میتونه یه آموزش کامل و جامع معرفی کنه و بگذاره تا استفاده کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرم اطلاع دارید برنامه خوب و قوی برای این کار هست معرفی کنید و لینکشو بذارید. ممنون!!!
اگه کسی چیزی برا آموزش داره نامردی نکنه و بگه. ما که تا اونجایی که میدونستیم گفتیم.
سلام بر hell fire
دوست عزیز شما دقیقا چی می خواهید؟ نحوه افزایش قدرت نظامی یا راحت تر شدن مدیریت شهر ها یا ایحاد شهر ها ی جدید ...
من اطلاعاتی در مورد ساخت یک map جدید مثل Rise Of Persia یا earupabarbarorum میخوام
به نام خدا
این بازی خیلی جالبه
یعنی بدون استفاده از رمز تقلب خیلی جالبهنحوه افزایش قدرت نظامی یا راحت تر شدن مدیریت شهر ها یا ایحاد شهر ها ی جدید
اگر کسی بلده هرچیزی راجع به این بازی یاد بده من هم خیلی علاقه مندم
دوست عزیز البته با این کار 60 درصد کل بازی تحت تاثیر قرار میگیرد که طریقه آموزش خاصی ندارد که شما فرض می کنید. خب این هم از فایل های مربوط به بازی Rome total war Barbarian Invasion
نکته:
قبل از این که فایل را در پوشه bi/Data بریزید از فایل های متنی در بازی کپی بگیرید !!!!
یادم رفت این رو اضافه کنم اگر از این خوشتون اومد بگید تا من آموزش بدم چیزی هم نداره خیلی راحت هستش فقط کمی دقت و حوصله می خوادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حق
Last edited by النصر; 09-06-2008 at 17:27.
نوشتن یک نقشه نیازمند برنامه های اصلی شرکت هستش که باگ ایجاد نکنه !! که فعلا در دسترس نیست نا امید نباش یه تماسی با سازندگان مد بازی بگیر شاید بهت جواب بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)