سلام میخواستم یه هدفون برای mp3 player بخرم. سونی کیفیت بهتری رو ارایه میده یا کریتیو. حدود قیمت 25000
در ضمن از اون مدلایی که در داخل گوش فرو میره.
سلام میخواستم یه هدفون برای mp3 player بخرم. سونی کیفیت بهتری رو ارایه میده یا کریتیو. حدود قیمت 25000
در ضمن از اون مدلایی که در داخل گوش فرو میره.
Last edited by hellfire; 15-04-2008 at 10:56.
سونی بهتره
البته اگه واقعا کیفیت میخوای فیلیپس بگیر که حرف نداره
با توجه به این که شرکت نوکیا برای گوشیهای اکسپرس موزیک خود جدیدا از فیلیپس استفاده میکنه(برای جذب مشتری)
بنده هم کیفیت earphone های سونی و فیلیپس رو تایید میکنم. خودم یه مدت از مدل ex-32lp سونی استفاده میکردم و واقعا هم راضی بودم، این مدل تقریبا تو ایران هم یکی از پرفروش ترین ها به حساب میاد و همه جا پیدا میشه.
![]()
منم به نظرم توی این دامنه قیمت ، سونی سری Ex خوبه ... فیلیپس رو هم تا حالا تست نکردم اما به نظر چیز خوبی میاد ...
کیفیت سونی به کریتیو میرسه اگه میشه مشخصات و قیمت دقیق سونی رو بزارید در ضمن ساخت کجاست تقلبی هم داره
بله - کیفیت کارای سونی خیلی خوبه .. من واسه خواهر کوچیکه ام همیشه هدفون خوب خریدم ، در نتیجه گوشهاش حساس شده و خیلی خوب می تونه کیفیت هدفون ها رو با هم مقایسه کنه ... یعنی سریع می فهمه که چه هدفونی خوبه یا بده ... یه هدفون سونی 12 تومنی خریدم (E10 که In ear هم نیست) ، معتقد بود از Creative 16 تومنی بهتره ... و اصولا هم سونی در این زمینه قوی تره و محصولات متنوع تری داره ...
اخه یه مدل نیست ... EX32 ، EX52 و 82 ... فکر کنم واسه بودجه زیر 30 تومن ، همون EX32 خیلی خوبه ... (In ear هستن)
آره موافقم
ولی هنوز رو کیفیت بیشتر فیلیپس تاکید میکنم
منم اول سونی بعد کریتیو و فلیپس رو تایید میکنم !!
یه مدل از سونی رو امتحان کردم که Noise Canceling داره حدود 90 تومنه واقعا محشر هست !
لنگه نداره !!
سونی Like No Other(S) SONY همینو بس !!!
ممنون از رااهنماییت
اگه بودجت میرسه من Ex90 رو بهت پیشنهاد میکنم خودم دارم میدونم چیه
واقعا غولیه واسه خودش
فقط قیمتش..........!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)