سلام.
دوستان میشه از طریق بلوتوث یا کابل ال پی تی 2 تا لپ تاپو شبکه کرد تا از نت به صورت مشترک استفاده کنیم.
سلام.
دوستان میشه از طریق بلوتوث یا کابل ال پی تی 2 تا لپ تاپو شبکه کرد تا از نت به صورت مشترک استفاده کنیم.
درود
من بلوتوث رو نمی دونم چجوریه. ولی اگر ویندوز ویستا داری کافیه با کابل وصل شی به شبکه و از امکانات اینترنت اون استفاده کنی. من خودم یه کابل دارم و هر جا میرم که اینترنت هست فقط متصلش می کنم به hub و خود لپ تاپ وصل میشه به اینترنت.
يعني دو تا لپ تاپ رو بهم شبكه كنيم و اينترنت رو به يكيشون وصل كنيم؟؟ اگه هاب نداشته باشيم چي؟؟
سلام.
دوستان من به نت وصل می شم می خام دوستمم وصل شه به لپ تاپ من و از نت استفاده کنه.
نه هالب هست نه کارت شبکه ای.
فقط بلوتوث و یک کابل ال پی تی
ما زیره خط فقریم!!
خوب این کار روی لپ تاپ ها دقیقا مثل PC هست و اصلا ربطی به لپ تاپ بودن سیستم شما نداره ... روش زیاد هست اما سرعت آن (کابل parallel و usb ) پایینه...
یکی از روش ها Direct Cable Connection (DCC) هست ... و ...
من الان وقت ندارم اما دوست داشتم این روش ها را ترجمه کنم و برات بزارم ... اما شما میتونی به سورس دسترسی داشته باشی ... این منابع هم حتی توی منابع فارسی نمیتونی پیدا کنی.
سایت خوب و مفیدی هست ... امیدوارم به کارت بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوست عزیز من زبان بلد نیستم.
اگه لطف کنی راه نماییم کنی ممنون می شم.
الان با بلوتوث شبکه کنیم یا با همون کابل ال پی تی؟
سرعت برامون مهم نیست فقط می خام که با دوستم بتونیم به تور مشترک از نت استفاده کنیم.
اگه این روش رو توضیح بدی ممنون می شم.Direct Cable Connection
مشکل من هم نداشتن وقته چون حضور ذهن ندارم و خودم هم تابحال تست نکردم این روشها رو ... اما میشود
متشکر.فعلا خودم سرچ می کنم ولی اگه نتونستم راهنماییم کنید.
Direct Cable Connection یک روش اتصال دو کامپیوتر هست به وسیله کابل سریال یا کابل پارالل ... خود ویندوز با نرم افزار file transfer wizard این امکان رو به شما میده
اما برای اتصال دائم روش جالبی نیست و برای اشتراک فایل و یا شیر کردن سرویسها بین دو کامپیوتر جواب نمیده... به نظر من یک کارت شبکه اکسترنال بخری یا مبدل USB to Ethernet بهتره تا این کارها
![]()
با سلام
من تازه عضو شدم.ميبخشيد كه اين تاپيك زيرخاكي رو بالا ميارم.
من براي اتصال به نت لن با لبتاپم مشكل دارم.ويندوز ويستاس. توي كتابخونه كابل لن رو از پشت يك كامپيوتر كشيدم و به لبتاپ وصل كردم. دستگاه شبكه رو ميشناسه و ارتباط برقرار ميشه ولي صفحه اي باز نميكنه.
لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)