سلام دوستان
جديدا فوتوشاپ نسخه Cs3 Extended رو نصب كردم و باهاش يه انيميشن ساختم ولي وقتي مي خوام به صورت انيميشن gif سيو كنم گزينه اي واسه اين كار پيدا نمي كنم.
دوستان لطف كنيد بگيد چه طور مي تونم به صورت انيميشن Gif سيو كنم؟
با تشكر![]()
سلام دوستان
جديدا فوتوشاپ نسخه Cs3 Extended رو نصب كردم و باهاش يه انيميشن ساختم ولي وقتي مي خوام به صورت انيميشن gif سيو كنم گزينه اي واسه اين كار پيدا نمي كنم.
دوستان لطف كنيد بگيد چه طور مي تونم به صورت انيميشن Gif سيو كنم؟
با تشكر![]()
شما می توانید در قسمت
file >>>>save for Web & devices
فایل gif را سیو کنید...
موفق باشی...
لازم می دونم اینجا یه توضیح کوتاه تکمیلی در رابطه با این ورژن فوتوشاپ بدم
دست اندر کاران تهیه ی این پکیج نرم افزاری برای سهولت هر چه بیشتر افراد در استفاده از نرم افزار خودشون اومدن یه تغییراتی رو تو نحوه ی کار با نرم افزار و قابلیت ها دادن
که میشه از نمونه های بارز به قسمت انیمیشن این نسخه از فوتوشاپ اشاره کرد
اگه فوتوشاپی باشید و یادتون باشه تو ورژن قبلی این نرم افزار یه نرم افزار جانبی به نام Image ready ارائه شد که شما تو محیط نرم افزار فوتوشاپ تنها با زدن یک کلید به این نرم افزار مراجعه کنید و تصاویر متحرک خودتون رو ادیت کنید یا بسازید
ولی تو این ورژن از فوتوشاپ یعنی CS3 همه ی این قابلیت ها توی چارچوب نرم افزار اصلی یعنی فوتوشاپ گنجونده شده که شما به طور مثال برای استفاده از این قابلیت انیمیشن سازی می تونید این ابزار رو به میز کار خودتون اضافه کنید که اگه خاطرم باشه یه دوستی اطلاعات دقیق در این رابطه داده بودن
اینم برای اونایی که نمی دونن :
برای افزودن قابلیت انیمیشن به فوتوشاپ به مسیر Windows / Animation برید و ابزار مربوط رو اضافه کنید ...
آقا ممنون
مشكلم حل شد.
خودم قبلا توي اين قسمت مي رفتم ولي چون فكر مي كردم كه ربطي نداره بدون زدن سيو خارج مي شدم
وقتي شما اينو گفتيد ديگه مطمئن شدم بايد چيكار كنم.
خيلي ممنون
آقا هوتي از شما هم به خاطر توضيحاتتون تشكر مي كنم.
اينم اولين انيميشني كه با Cs3 Extended ساختم(واسه تاپيك شوخي)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)