با سلام
اين بخش با كمك دوستان عزيز ، بزودي راه اندازي مي گردد .
موفق باشيد
محسن
با سلام
اين بخش با كمك دوستان عزيز ، بزودي راه اندازي مي گردد .
موفق باشيد
محسن
با اجازه دوستان من یک اسکرپت کانتر معرفی میکنم که به تازگی پیداش کردم
با php نوشته شده و برای اجرا شدن نیاز به یک دیتابیس Mysql داره
امکانات جالب هم داره. مثلاً اینکه نشون میده از هر صفحه چه تعداد بازدید شده، چه کاربرانی برای اولین باره که میان تو سایت و چه تعدادی دوباره برگشتن، بازدید کننده ها از چه کشورهایی بودن و هر کشور چند درصد (روی نقشه هم نشون میده)، اگر کاربر از موتورهای جستجو اومده با چه کیوردی بوده...
همینطور میشه ازش به صورت PDF اکسپورت گرفت
یه دمو هم داره و اگه بخواید قبل از دانلود ببینید چطوری میتونید به آدرس زیر برید:
آدرس صفحه دانلودش هم اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسلماً برای وبلاگ کار نمیکنه مگر اینکه بلاگفا رو راضی کنین PHP و Mysql نصب کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید باشه
Last edited by neopersia; 13-04-2008 at 01:38.
اين اسكريپت را دوست عزيزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال كردند
امکانات جالب هم داره. مثلاً اینکه نشون میده از هر صفحه چه تعداد بازدید شده، چه کاربرانی برای اولین باره که میان تو سایت و چه تعدادی دوباره برگشتن، بازدید کننده ها از چه کشورهایی بودن و هر کشور چند درصد (روی نقشه هم نشون میده)، اگر کاربر از موتورهای جستجو اومده با چه کیوردی بوده...
یه دمو هم داره و اگه بخواید قبل از دانلود ببینید چطوری میتونید به آدرس زیر برید:
لينك دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين اسكريپت را دوست عزيزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسلماً برای وبلاگ کار نمیکنه مگر اینکه بلاگفا رو راضی کنین PHP و Mysql نصب کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
محسن
مشخصات اسکریپت :
نام : Mini File Host
ورژن : 1.2
سازنده : Galaxyscripts.com
زبان : فارسی
زبان کدنویسی : php
برای وبلاگ وجود ندارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين فايل توسط دوست عزيزمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در انجمن قرارگرفته است
مشخصات اسکریپت :
نام : Mini File Host
ورژن : 1.2
سازنده : Galaxyscripts.com
برای وبلاگ وجود ندارد
اسکریپتی برای آپلود سنتر که دارای این بخش ها هست :
قسمت آپلود : که میتوان آدرس فایل رو نوشت و همچنین مشخص میکنه تا الان چند تا فایل و به حجم کلی چه مقدار در سرور آپلود شده .
قسمت فایلها که نام فایل ها ، اندازه ، تعداد دانلود و آخرین دانلود رو نشون میده
قسمت قوانین که قوانین مربوطه نوشته میشه
قسمت پرسش و پاسخ :
یکی از سوالها : نقل قول:
آیا فایلها برای همیشه بر روی سرور باقی خواهند ماند ؟
فایل شما اگر دانلود داشته باشد برای همیشگی بر روی سرور باقی خواهد ماند ولی اگر دانلودی نداشته باشد حداکثر 30 روز باقی خواهد ماند و پس از آن پاک خواهد شد.
قسمت 10 برتر که 10 فایل برتر از نظر دانلود رو نشون میده .
و در آخر قسمت مدیریت که البته من وارد اون نشدم.
اسکریپتی برای آپلود سنتر که دارای این بخش ها هست :
قسمت آپلود : که میتوان آدرس فایل رو نوشت و همچنین مشخص میکنه تا الان چند تا فایل و به حجم کلی چه مقدار در سرور آپلود شده .
قسمت فایلها که نام فایل ها ، اندازه ، تعداد دانلود و آخرین دانلود رو نشون میده
قسمت قوانین که قوانین مربوطه نوشته میشه
قسمت پرسش و پاسخ :
یکی از سوالها :قسمت 10 برتر که 10 فایل برتر از نظر دانلود رو نشون میده .آیا فایلها برای همیشه بر روی سرور باقی خواهند ماند ؟
فایل شما اگر دانلود داشته باشد برای همیشگی بر روی سرور باقی خواهد ماند ولی اگر دانلودی نداشته باشد حداکثر 30 روز باقی خواهد ماند و پس از آن پاک خواهد شد.
و در آخر قسمت مدیریت که البته من وارد اون نشدم.
نام اسکریپت : farsi flash chat
برای وبلاگ وجود ندارد
برای ارائه توضیحات بیشتر ، دنبال راهی میگردم تا این اسکریپت ها رو روی کامپیوترم تست کنم . به همین علت فعلا توضیح بیشتری نمیتونم بدم . از آقا محسن میخوام اگر میتونن این اسکریپت ها رو تست و اگر مناسب بودن ، توی مرکز دانلود قرار بده .
اسکریپت مشابه سایت youtube
زبان : انگلیسی
برای وبلاگ وجود ندارد
این تقریباً اولین اسکرپتیه که من برای ارسال فرم به ایمیل ازش استفاده کردم
البته اون موقع CGI بود ولی این ورژنش با PHP نوشته شده
برای اجراشدنش هم باید هاستتون PHP و میل سرور داشته باشه:
این آدرس دانلودشه:
اینم سایت اصلیش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر میکنم هنوز هم نسخه Perl اون موجود باشه چون سایت خودش داره از CGI این فرم استفاده میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه اسکرپت برای کسانی که خودشون نمیتونن برای ساییتشون سایت مپ درست کنن یا اینکه سایتشون استاتیکه و وارد کردن اطلاعات توی سایت مپ براشون سخته:
یه جور اسپایدره که میاد آدرسهای صفحات رو دنبال میکنه تا همه صفحات موجود در سایت رو پیدا کنه بعد لیستشو نشون میده و کاربر میتونه انتخاب کنه کدوما توی سایت مپ باشه و کدوما نباشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته یک سری تنظیمات هم برای محدود کردن نتایج داره که دوستان وقتی استفاده میکنند میتونن طبق نیازشون اونا رو تغییر بدن
همونطور که از اسمش مشخصه برای اجرا شدن نیاز به PHP داره
Last edited by neopersia; 20-04-2008 at 02:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)