تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: فرق Fabrique En Finlande با Made in Finland ؟!

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض فرق Fabrique En Finlande با Made in Finland ؟!

سلام به همگی
    خیلی تو اینترنت سرچ کردم اما نتیجه قابل توجهی بدست نیومد . این موضوع تقریباً برای ما معضل شده که :
    فرق گوشیهایی که به جای Made in finland ،عبارت Fabrique En Finlande روی لیبل زیر باتریشون نوشته شده چیه ؟

Fabrique En Finlande به زبان لاتین (شایدم فرانسه)همون Made in Finland هست و ظاهراً گوشیهایی که با این عنوان مشخص شدن ، به اصطلاح Euro Edition هستن یعنی مخصوص کشورهای اروپایی ریلیز شدن . لیست زبان انتخابی گوشی و نوشتن فقط از کشورهای اروپایی هست .
    از جمله گوشیهایی که با این مشخصات بدستم رسید ، یه گوشیه N93 بود . رفتم تو فرومها و سایتهای فروش گوشی ، یجا فروشنده در توضیح گفته بود این گوشی باندهای 3G بیشتری رو نسبت به گوشیهای معمولی ساپورت میکنه (نرم افزاری) که 3G مدل پیشرفته تر GPRS ایرانسل خودمونه اما... این گوشی که من داشتم آپدیت نمیشد ! ظاهراً Lock شده بود .

حالا سوال اساسی اینه :
    اول نظرتون رو بگید و اینکه به نظر شما این گوشیها ساخت خود فنلاند هستن (از نظر خودم جوابش بله هست !)
    دوم اینکه راهی برای آپدیت و یا فلش همچین گوشیهایی هست ؟ اگه جواب مثبته ، این راهها بی ضرر هستن ؟ چون تو یه فرومی دیدم یه نفر گوشیشو حین فلش از دست داد (Died !)

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

اولا اینکه به گفته خودتون ساخت فنلانده!
    دوما برای دستیابی به ورژن گوشی پروداکت کد گوشی رو که یه عدد تو مایه های 051525 هست و همون قسمت زیر باتری جایی که سیم کارت رو می ذاری بخونی و ببینی مال کجاست.اگر هم بوسیله یک اپراتور خاص محدود شده باید unlock کنی.در ضمن؛ گوشی حین فلش چیزیش نمی شه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •